Coleman University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A 50 éves, Coleman Egyetem szolgált San Diego egyetlen exkluzív Computer Training Intézet. 1963-ban alapított, Coleman elismerten virágzó erő területén az információs technológia. Híres innovatív, fordított tantervet, az egyetem bebizonyította, hogy sikeres legyen a tanítás több ezer diák a szükséges készségeket, hogy az Excel a választott területen.

Az egyetem mottója: "Dreams a valóság" egy végrendelet, hogy Coleman elkötelezettségét annak biztosítása, hogy minden diák fel van szerelve a tudást és készségeket, fel kell építeni a jövőt álmaik. Szakterülete a programok, mint például: Application Development, Network Security, és Game programozás Fejlesztés és Design, Coleman arra törekszik, hogy a diákok a felső adókulcs iskolai végzettség, miközben a támogató, barátságos, és ösztönzi tanulási környezet. Coleman tájékozott és támogató adminisztratív személyzet és a tanárok tovább növeli az egyén tanulási folyamatának és részt Coleman egy csodálatos és kiteljesedett élmény. Elkötelezett, hogy javítsák az élet a diákok, Coleman egyetem arra törekszik, hogy fenntartsák a tudományos kiválóság és szakmai nagyságát.

Küldetés és jövőkép

A misszió a Coleman Egyetem célja, hogy felkészítse a tanulókat a tartalmas szakmai karriert az információs technológia és az üzleti, miközben egy olyan környezetben, ahol azok, akik részévé válik ennek a tudományos közösség is kialakulhat bennük rejlő lehetőségeket mint emberi lények. Coleman egyetem nyújt lehetőséget a személyek különböző háttérrel és korosztály számára, hogy megosszák gondolataikat és értékeiket, és megtanulják, hogy működjenek együtt a közös célok felé:

Tanulni gondolkodni analitikusan és kreatívan; megérteni a tényeket és ötleteket; érvelni tőlük, és kifejezni következtetések egyértelműen. Felismerni, hogy azok, akik a mesterek a gép ebben a korban a mindent átható technológia, hogy a végső felelősség a biztosítása, hogy erőfeszítéseik javítják az életminőséget az emberiség. Hogy támogassák a szellem a szellemi érdeklődés, ami növeli a kulturális és társadalmi fejlődés a közösség.

A célkitűzések a tudományos programok a következők:

Megértésének fejlesztése a téma egy olyan területen, a specializáció. Ahhoz, hogy megértsük a kapcsolatot a speciális terület, hogy az egész birodalom a tudás. Fejleszteni a szükséges képességek független vizsgálat és kutatás a kapcsolódó területen. Integrálni a tudás és elveit a szakterületének egy egységes elméleti és gyakorlati keretet. Erősítése és finomítani írásbeli és szóbeli kommunikációs készség. Annak érdekében, hogy az alapítvány egy életen át a folyamatos tanulás.

Helyszínek

San Diego

Coleman University

Address
Coleman University
8888 Balboa Ave

92123 San Diego, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 858-499-0202

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket