College of Charleston

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A kollégiumról

Kiváló állami egyetem, amellyel megbüszkélkedhet.

A Charleston College of Charleston , a történelmi Charleston szívében, a dél-karolinai College of Charleston nemzetközileg elismert bölcsész- és tudományegyetem. Az 1770-ben alapított Főiskola az ország legfontosabb egyetemei közé tartozik a minőségi oktatás, a hallgatói élet és a megfizethetőség szempontjából. A gyönyörű és történelmi campus, kortárs létesítményekkel, élvonalbeli programokkal és hozzáférhető oktatókkal vonzza a hallgatókat az Egyesült Államok szerte és a világ minden tájáról.

Több mint 10.000 egyetemi hallgató és körülbelül 1000 végzős hallgató élvez egy kis főiskolai éreztetést, amelybe belekeverednek a közepes méretű városi egyetem előnyei és sokfélesége. Szorosan együttműködnek egy elkötelezett oktatással, amely több mint 500 kiváló tanár-tudósból áll. És Charleston városa - történelméről, építészetéről, kultúrájáról és part menti környezetéről híres - élő és tanulási laboratóriumként szolgál az üzleti, tudományos, technológiai, oktatási, humanitárius, nyelvi és művészeti tapasztalatok terén.

Küldetés, látomás és értékek

Tiszteletben tartják a bölcsészettudomány és a tudomány időtlen alapelveit.

A College of Charleston egy államilag támogatott átfogó intézmény, amely magas színvonalú oktatást nyújt a művészetek és tudományok, valamint az oktatás és az üzleti élet területén. A kar fontos tudás és szakértelem forrása a közösség, az állam és a nemzet számára.

Az 1770-es alapítása óta fennálló örökséggel összhangban a Főiskola megtartja egy erős szabad művészetek alapképzési tantervét. A történelmi Charleston szívében helyezkedik el, és elsősorban az alacsony ország és az állam, másodlagosan pedig a délkeleti ország növekvő oktatási igényeinek való megfelelésre törekszik. A felsőbb egyetemi program központi szerepet játszik College of Charleston küldetésében. Az állam felsőoktatási rendszerének kiemelkedő elemeként a Főiskola ösztönzi és támogatja a kutatást.

Amellett, hogy széles körű érettségi fokozatot kínál, a Kollégium magában foglalja a dél-karolinai Charleston Egyetemet (UCSC), amelyet 1992-ben állami törvény hozott létre, és amely kutatási intézményként szolgál, ahol a diplomások és a Kollégiumhoz kapcsolódó kutatási programok kapott helyet. Az UCSC mesterképzési programokat nyújt, és korlátozott számú doktori fokozat bevezetését várja el, ha helyükre van szükség és engedélyre van szükségük. A Főiskola kiterjedt továbbképzési és nem hitelképességi továbbképzési programokat, valamint kulturális tevékenységeket is biztosít a dél-karolinai Lowcountry lakosok számára.

A College of Charleston pályázókat keres, akik képesek sikeresen kitölteni a fokozat követelményeit, és különös figyelmet fordít a tudományos színvonalú hallgatók azonosítására és befogadására. A College of Charleston földrajzi területének változatos hallgatói College of Charleston szolgálja, és a nemzeti és nemzetközi közösségek hallgatóit is vonzza. A Főiskola biztosítja a hallgatóknak egy olyan közösséget, amelyben az eredeti érdeklődés és a kreatív kifejezés részt vehet a szellemi szabadság légkörében. Ez a bölcsészettudományi hagyomány elvein alapuló közösség lehetőséget biztosít a hallgatók számára intellektuális és személyes potenciáljuk kiaknázására, valamint a társadalom felelősségteljes és produktív tagjaivá válására.

A küldetési nyilatkozatot (más néven célzott nyilatkozatot) az Állami Főiskolai Kuratórium vagy a College of Charleston Kuratórium jóváhagyta vagy felülvizsgálta 1974. január 16-án; 1986. március 12 .; 1991. január 16 .; 1994. február 15 .; 2006. július 13 .; 2014. július 23 .; és 2014. augusztus 25.

Helyszínek

Charleston

Address
66 George Street
29424 Charleston, dél Karolina, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket