Colorado Mesa University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1925-ben alapított Colorado Mesa University egy átfogó regionális állami felsőoktatási intézmény, amely bölcsészettudományi, szakmai és műszaki programokat kínál mester, alapképzés, társult és bizonyítvány szinten.

A Colorado Mesa-nál nagy büszkeséggel tölt el, hogy olyan oktatási lehetőségeket és eszközöket kínálunk, amelyek elősegítik a diákok sikerét a mai összetett és összekapcsolt világban. Arra összpontosítunk, hogy a hallgatók érdekeit és a regionális foglalkoztatási igényeket támogató, magas szintű szabad bölcsészmagra épülő, minőségi akadémiai programokat, valamint a szakmai munkaerő igényeinek megfelelő műszaki programokat nyújtsunk.

Colorado Mesát a Felsőoktatási Bizottság akkreditálta.

Diákjaink

Colorado Mesa University csaknem 11 ezren jelentkeznek, az egyetem hallgatóinak 14% -a Coloradón kívülről érkezik. A hallgatói létszám 46% férfi, 54% nő és 29% a hagyományosan alulreprezentált csoportokból. A hallgatók döntő többsége hagyományos életkorú hallgató, és nappali tagozatos tanulmányokra iratkozott be. Sok diák jár egyetemre, miközben dolgozik és gondozza a családokat, és Colorado Mesa büszke arra, hogy esti, online és távoktatási órákat kínál, amelyek lehetővé teszik a nem hagyományos és dolgozó hallgatók számára, hogy tovább javítsák iskolai végzettségüket és előreléphessenek szakmájukban.

Karunk

Az egyetem magja a 323 főállású akadémiai és műszaki oktató, 13 tanszékről. Ezenkívül egy 345 gondosan kiválasztott tudósból és szakemberből álló csapat részmunkaidős oktatóként szolgál. Karunk olyan környezetet teremt, amelynek célja a dinamikus eszmecsere elősegítése. A tanítás mellett a professzorok tudományos tanácsadóként szolgálnak, és évente több száz hallgatóval működnek együtt a kihívást jelentő egyetemi kutatási programokban - ez a tapasztalat gyakran csak a posztgraduális programokban tapasztalható.

Campusaink

A Colorado Mesa fő campusa 141 hektárt foglal magában a coloradói Grand Junction szívében. A hegyek és a magas sivatagi kanyonok között elhelyezkedő terület az ország legjobb szabadtéri kikapcsolódásának ad otthont, és évente több mint 300 napsütést élvez.

A Tilman M. püspöki campus az egyetem, a Mesa County Valley School District 51 és a környékbeli vállalkozások partnerségének eredménye, és a Colorado Mesa kétéves részlegének: a nyugati Colorado Community College fő helyszíne. A püspöki campus programjai mind a főiskolások, mind a környékbeli középiskolások műszaki oktatási igényeit szolgálják.

A gyönyörű San Juan-hegység tövében található Colorado Mesai Montrose Campus hozzáférést biztosít számos társult és alapképzési programhoz festői, kisebb közösségi campus környezetében.

Atlétika

Colorado Mesa University erős győztes hagyományokkal rendelkezik az NCAA Division II és a Rocky Mountain Athletic Conference tagjaként. A Mavericks több mint 90 konferencia- és regionális címmel rendelkezik. Jelenleg 28 Colorado Mesa csapat versenyez az egyetemközi egyetemeken. A CMU több mint 700 sportolónak kínál lehetőséget diplomának megszerzésére, miközben a II. Osztály egyik legfelsõbb intézményében versenyez.

A CMU a konferencia legkiválóbb létesítményeivel büszkélkedhet a közelmúltban felújított atlétikai irodákban, terepi házban, gyakorlótereken és vadonatúj El Pomar Natatoriumban.

Helyszínek

Grand Junction

Address
North Avenue,1100
81501 Grand Junction, Colorado, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket