Colorado State University Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Online tanulás a Colorado Állami Egyetemen

A Canvas, a CSU tanulási platformja egy intuitív, könnyen használható környezetet hoz létre, amely felhatalmazza Önt arra, hogy minden tanfolyamon megfeleljen a tanulási eredményeknek. A Canvason belül a következő típusú erőforrásokra és hozzárendelésekre számíthat:

Videó

Felvett előadások élő, campus-foglalkozásokról ugyanarra a tanfolyamra, amelyet éppen felvesz

Oktató előadás videofelvételek irodájukból vagy a helyszínen

Valós idejű (más néven szinkron) foglalkozások, ahol webkamerán és mikrofonon keresztül beszélhet az oktatóval és / vagy hallgatótársaival

Videók online forrásokból

Hang

Podcast felvételek az oktatóról vagy más elbeszélt előadások

Hangfelvételek online forrásokból

Szöveg

Szakmai tanulmányok, cikkek és folyóiratok

Blogbejegyzések

Tankönyv

Cikkek online forrásokból

Vitafórumok

felmérések

Tesztek és vetélkedők

Egyenként vagy egy csapat részeként elkészült projektek

Írásbeli, video- vagy hangfeladatok

Proctoring eszközök

Az oktatók gyakran használják a proctoringot, hogy biztosítsák a tanfolyamok értékelésének akadémiai integritását

A bármilyen környezetben történő tanuláshoz bizonyos szintű függetlenség, motiváció és időgazdálkodás szükséges. Online formátumunk lehetővé teszi, hogy egyensúlyban legyen a tanfolyam a személyes és a szakmai élet mellett. A tudományterületek széles skáláján láthattuk, hogy a különböző háttérrel, korcsoportokkal és technológiai készségekkel rendelkező diákok sikeresek voltak az online tanulás során.

Technológiai követelmények

Tanfolyamaink alapvető technológiai követelményei minimálisak. Az internethez való hozzáférés (asztali vagy hordozható számítógép, táblagép, okostelefon stb.) És esetleg egy webkamera (általában mikrofont is tartalmaz). Egyes kurzusokhoz további szoftverekre lehet szükség a feladatok elvégzéséhez és az osztálytársakkal való együttműködéshez, amelyek mind elérhetőek lesznek online vagy a tanfolyamon belül.

Kitől tanulsz

A CSU online tanfolyamait ugyanazok a tanárok és oktatók oktatják, akik egyetemi hallgatókat oktatnak. Minden oktatónk megalapozó ismereteket, valamint személyes tapasztalatait és perspektíváját hozza be online tanfolyamaira. Emiatt online programjaink ugyanazokkal a kihívásokkal, elvárásokkal és hírnévvel járnak, mint az egyetemi programok, ezért a diplomakövetelmények teljesítése után ugyanolyan diplomát szerez, mint az egyetemi társai.

Helyszínek

Fort Collins

Address
Research Boulevard,2545
80526 Fort Collins, Colorado, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: