Colorado State University Walter Scott Jr College of Engineering

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Walter Scott, Jr. Műszaki Főiskola tantermeit és laboratóriumait felhasználva oktatja az újítók, vállalkozók, vállalati és polgári vezetők következő generációját.

A Főiskola célja a társadalom szolgálata a hallgatók oktatása, a globális jelentőségű problémák megoldása, valamint a nemzeti és nemzetközi gazdasági fejlődéshez való hozzájárulás révén. Magasan tűztük ki céljainkat, és jövőképünk világos: jobb világot kell teremteni a jövő generációi számára.

Küldetés

Oktatás, újítások, művelés és elkötelezettség az új ismeretek megszerzése, az életminőség javítása és a társadalom pozitív hatása érdekében.

Látomás

Jelentős hasznunk lesz régiónknak, nemzetünknek és a világnak, ha a mérnöki kutatás, az oktatás, az innováció és az elkötelezettség terén vezető szerepet vállalunk a nap globális vízügyi, egészségügyi, energetikai és környezeti kihívásainak bevonásával.

értékek

  • Kiválóság
  • Nyitottság
  • Együttműködés és tisztelet
  • A kreativitás és az innováció
  • Szenvedély
  • becsületesség
  • Átláthatóság és elszámoltathatóság

Outreach

Látogasson el Outreach oldalunkra, ahol megtudhatja, hogyan működünk együtt minden korosztályú diákokkal, hogy támogatást nyújtsunk a STEM tevékenységekhez, tanuláshoz és partnerségekhez Colorado-szerte.

Stratégiai terv

A Főiskola 2020. évi stratégiai terve részletezi küldetésünket, jövőképünket és értékeinket, és olyan stratégiai kezdeményezéseket mutat be, amelyek előremozdítják a legfontosabb prioritásainkat, és értéket teremtenek hallgatóink és oktatóink, a CSU, a Colorado és azon túl.

A 2020-as stratégiai végrehajtási terv meghatározza a siker eléréséhez szükséges konkrét intézkedéseket a 2020-as stratégiai tervben szereplő kezdeményezésekkel.

Helyszínek

Fort Collins

Address
Research Boulevard,2545
80526 Fort Collins, Colorado, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket