Columbia College Hollywood

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Columbia College Hollywood alapja a gyakorlati oktatás és tanulás. Hisszük, hogy a legjobb módja annak, hogy felkészüljünk az előttünk álló lehetőségekre, támogassuk a valós világot tükröző campus kultúrát. Ezért támogatják programjaink a kreatív együttműködést a tudományágakban.

Az első naptól kezdve több feladatot fogsz végrehajtani, amikor kipróbálod, és próbálsz új szerepeket és ismereteket szerezni a kreatív médiatartalom készítésében. A tapasztalt, díjnyertes filmkészítők, technikusok, művészek és mentorok tapasztalataink az innovatív oktatási módszerek interaktív osztálytermi környezetekben történő bevonására használják szaktudásukat.

Miért választott minket?

A filmesek számára

Columbia College Hollywood a filmkészítők főiskolája, ahol a filmkészítés minden aspektusát megtanulhatja. Képzési programjaink a kreatív, technikai és üzleti készségek teljes skálájába merítenek, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a versenyképes iparág korlátlan vállalkozási lehetőségeihez menjenek. Hozzáférést biztosítunk a filmipar magjához szakmai gyakorlatokkal, foglalkoztatási lehetőségekkel, professzionális felszerelésekkel és valós tapasztalatokkal.

A filmesek

Olyan professzionális filmes producerekkel dolgozhatsz, akik megosztják egymással a szenvedélyüket, és első kézből csatlakoznak a filmipar kézműves és üzleti tevékenységéhez. A tanfolyamok célja, hogy egyensúlyban tartsák a praktikus gyakorlati utasításokat elvekkel és elméletekkel, hogy rendelkezzenek a készségekkel és ismeretekkel a személyes látás megvalósításához.

Ipari hozzáférés

Tanulni fogsz filmkészítést Los Angelesben, a szórakoztatóipar központjában. Hozzáférhetsz az iparági vezetőkhöz, az oktatóidtól az osztályteremben és a professzionális vendégelőadókig. A szakmai gyakorlatok valós tapasztalatokat fognak adni, amelyeket a diploma megszerzése után a munkaerőpiacra vehetsz.

Berendezések és létesítmények

Hozzáférhetsz olyan professzionális felszerelésekhez és eszközökhöz, amelyek állandó felvételkészleteket, külön filmet és televíziós hangstúdiókat, digitális szerkesztési lakosztályokat és nagyfelbontású surround hangszínt kínálnak a munkád bemutatására. Film- és digitális fényképezőgép-készletünket folyamatosan frissítjük, hogy azok magukban foglalják a dolgozó szakemberek által jelenleg használt professzionális berendezéseket.

Küldetésnyilatkozat

Columbia College Hollywood oktatja a hallgatókat a kommunikáció művészetében és tudományában, valamint a kortárs történetmesélés sokszínű médiumát a bölcsészettudományok feltárásában. Szigorú tanfolyamunk és gyakorlatunk készíti a diplomásokat, hogy olyan analitikus gondolkodók és hatékony kommunikátorok legyenek, akik kreatív, jól tájékozott és felelősségteljesen hozzájárulnak egy kíváncsi, átgondolt és együttérző globális közösség előmozdításához.

Filozófia

Columbia College Hollywood elkötelezett a kreativitás, az innováció és a növekedés ösztönzésére irányuló oktatási közösség előmozdítása mellett, amely az oktatáson, az együttműködésen és a szórakoztató művészet közös szeretetén alapul. Törekszünk arra, hogy olyan kihívást jelentő bölcsészettudományi tapasztalatot biztosítsunk, amely felkészíti a hallgatókat az állampolgárságra a globális közösségben azáltal,
  • A szórakoztatóipar valós világát tükröző gyakorlati tanulási tapasztalatokkal gazdagított tantervek.
  • A projekt alapú kurzusok megkövetelik, hogy a diákok csapatban dolgozzanak, hogy megtanulják a filmkészítési folyamat minden aspektusát.
  • A szórakoztatóipar szakembereinek inspiráló karja, amelynek tapasztalata segíti a tanulókat kreatív potenciáljának kiaknázásában.
  • Egy bensőséges oktatási környezet, amely arra ösztönzi a diákokat, hogy vegyék figyelembe az egyedülálló művészeti látás és hang kifejlesztéséhez szükséges kockázatokat.
  • A szakmai hozzáférés lehetőségei és a szórakoztató iparági kapcsolatokon keresztül folytatott folyamatos tanulás a diplomásoknak a kreatív és szakmai siker alapjainak megteremtéséhez.

Történelem

Több mint 65 éve a Columbia College Hollywood gyakorlati oktatást nyújtott a művészetben

Columbia College Hollywood 1952-ben alapították Los Angeles-i MacArthur Park szomszédságában, a Columbia College Chicagói fióktelepeként. A tantervet úgy tervezték, hogy az egyre növekvő televízió- és rádióiparra összpontosítson, és a működő televíziós és rádió-szakemberekből álló kar volt. 1959-ben a Columbia College Hollywood elválasztotta a Chicagói intézményt, hogy független, magán, nonprofit kollégiumként működjön.

1997-ben a Columbia College Hollywood a Panavision történelmi, korábbi világközpontjában, a film- és televíziós iparágak legjobb fényképezőgépeinek és lencséinek gyártójaként, a történelmi, korábbi világközpontjában alakította ki a jelenlegi egyetemet. A főiskola jelenleg központi helyen, a San Fernando-völgy szívében helyezkedik el, így a diákok és a karok hozzáférést biztosítanak minden fontosabb film- és televíziós stúdióhoz a Los Angeles-i területen.

Diákélet

Akár arról álmodsz, hogy a nagyképernyős, kisképernyős, játékkonzolt vagy színpadi tartalmat létrehozod, a kreatív látásodat bemutatod a való világban vagy a virtuális világban, vagy létrehozod a helyed, mint iparágvezető vagy mesteredet, akkor létrehozott egy campus kultúrát, melynek célja, hogy felhatalmazza Önt arra, hogy feltaláljon, alakítsa, kidolgozza és tökéletesítse a személyes művészi márkáját, és felkészüljen arra, hogy megtalálja saját helyét a globális média létrehozásának végtelen, vállalkozói világában.

Helyszínek

Los Angeles

Address
Oxnard Street
18618 Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: