Columbia University School of General Studies

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Egyesült Államok ötödik legrégebbi felsőoktatási intézményét, a Columbia Egyetemet 1754-ben alapították King's College néven. A forradalmi háború után az új amerikai köztársaság tiszteletére Kolumbia névre keresztelték.

Az Általános Tanulmányok Iskolája a XIX. Századra vezethető vissza, amikor az Egyetem részmunkaidős hallgatók, aktív tanárok, más szakemberek és a nagyközönség szolgálatába állt. Végül University Extension néven az iskola 1921-től kezdve tudományos fokozatot adott ki. A második világháborút követően és a visszatérő földrajzi jelzések igényeinek kielégítése érdekében az University Extension-t átalakították, és 1947-ben az Általános Tanulmányok Iskoláját nevezték ki. Művészeti diplomák 1968-ban.

Ma a GS olyan kivételes diplomát kereső egyetemistákat szolgál, akiknek legalább egyéves szünete volt az oktatásukban, valamint az egyetemi hallgatóknak, akik tanfolyamokat végeznek az orvosi egyetemre való jelentkezéshez, valamint azokat a hallgatókat, akik két alapképzésben részesülnek kettős vagy közös diplománk egyikében programok.

Helyszínek

New York

Address
Broadway,2970
10027 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket