Columbia University School of International and Public Affairs (SIPA)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Columbia Egyetem Nemzetközi Ügyek Iskoláját 1946-ban alapították a második világháború után. Hangsúlyozva a gyakorlati képzést, az iskola küldetése az volt, hogy elősegítse a létfontosságú földrajzi régiók megértését, és felkészítse a diplomatákat, tisztviselőket és más szakembereket a háború utáni világ összetett igényeinek kielégítésére.

Az iskola dinamikus regionális intézetekből származik, amelyek Kolumbia híres történelem-, közgazdaság-, politikatudományi, nyelvészeti és egyéb területein merítettek, és interdiszciplináris elképzelést mutattak a mai napig. Az 1950-es és 1960-as években az iskola terjedelme és mélysége kibővült. A SIA, ahogy akkor hívták, nemzeti és nemzetközi hírnevet szerzett magának, mint a területi tanulmányok, a biztonság és a nemzetközi kapcsolatok oktatási és kutatási programjainak vezető központja. 1967-re az iskola nyolc regionális intézetnek adott otthont, amelyek a földkerekség szinte minden szegletét lefedték. Az iskola eredetileg barnakövek sorában kapott helyet, és 1971-ben a Columbia Egyetem keleti campusának új épületébe költözött.

1981-ben az iskolát átnevezték Nemzetközi és Közügyek Iskolájának (SIPA). Aztán az 1990-es évek elején a SIPA megkezdte saját karának kinevezését, kiegészítve az egyetemen már elismert társadalom- és természettudósok és humanisták listáját.

Mint több mint hét évtizede, a SIPA elkötelezett hallgatók számára biztosítja a szükséges készségeket és perspektívákat ahhoz, hogy felelős vezetőkké váljanak az állami, a magán- és a nonprofit szektorban. Az iskola feladata, amely az évek során alakult ki, hű marad ehhez a történelemhez: támogatni a globális közérdeket azáltal, hogy a diákokat a szolgálatra és vezetésre neveli, valamint új ismereteket állít elő és oszt meg a globális közösség előtt álló kritikus közpolitikai kihívásokkal kapcsolatban.

Helyszínek

New York

Address
West 118th Street,420
10027 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket