Columbia University Vagelos College of Physicians and Surgeons

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Columbia University Vagelos College of Physicians and Surgeons (VP&S), valamint a Columbia Egyetemi Irvingi Orvosi Központot (CUIMC) alkotó egészségtudományi iskolák hosszú távú és progresszív szervezetek, amelyek elkötelezettek az orvosi kutatás, az ellátás és az oktatás minden területén. Tanáraink, munkatársaink és hallgatóink minden nap azon dolgoznak, hogy átfogó küldetésünket teljesítsük - gondoskodni, felfedezni, oktatni és szolgálni saját közösségünket és a világot.

Büszkék vagyunk arra, hogy csaknem 100 éve a Washington Heights közösség része lehetünk, amely New York egyik legkülönbözőbb környéke. Az Egyesült Államok második legrégebbi orvosi iskolájaként a VP&S 1928-ban az ország első tudományos orvosi központjának részévé vált, amikor a VP&S és a Presbiteri Kórház (ma New York-Presbyterian Kórház) egy 20 hektáros campusra költözött New York City Washington Heights negyedében. Ünnepeljük közösségünk sokszínűségét az orvosi központunk részeként, és partnereink vagyunk a szervezetekkel, hogy értelmes programokat építsünk ki Washington Heights és a környező területeken, miközben gondoskodunk New York-i és a világ minden tájáról érkező emberekről.

Amikor az új koronavírus idén eljutott New Yorkba, oktatóink, munkatársaink és hallgatóink energiájukat cselekvéssé alakították. A hihetetlenül kihívást jelentő idő alatt a CUIMC alapértékei ragyogtak át. Betegeink az első helyen állnak, és egy globális járvány szembesülésekor mindenki a legbiztonságosabb, legmagasabb szintű ellátást nyújtotta minden betegünk számára. A 2020-as VP&S osztályunk korán végzett, és a világjárvány közepén kezdte karrierjét. Kutatóink átirányították munkájukat az új vírus terápiáira, megelőzésére és oltására.

A múltra és a jelenre építve készek vagyunk merész lépéseket tenni. A VP&S következetesen az ország legjobb orvosi iskolái közé tartozik, és a CUIMC-t a világ legjobb egyetemi orvosi központjai közé sorolják. Kutatóink a csúcsot képviselik szakterületükön, és tudományterületen keresztül dolgoznak együtt, hogy az alapvető tudományos felfedezéseket innovatív klinikai vizsgálatokba és innovatív, együttérző klinikai ellátássá alakítsák. Elkötelezett karunk támogatja a vezetők következő generációjának képzését, oktatását és mentorálását. Diákjaink MCAT pontszámaival és átlagértékeivel az országban a legmagasabbak között vannak. Intézményként kiemelten kezeljük a kormányzat és a társadalom érdekképviseletét a pácienseink és a közösség számára. Míg szomszédságunk a sokszínűség élénk példája, a közelmúlt eseményei joggal kényszerítettek bennünket annak elismerésére, hogy ugyanaz a sokszínűség nem mindig tükröződik az egyetemeken, és lépéseket teszünk a sokszínűség és a befogadás javítása érdekében a CUIMC-n belül.

Akár új, akár leendő hallgató, potenciális oktató vagy munkatárs, beteg vagy valaki szeretne többet megtudni rólunk, a VP&S érdekli, meghívom Önt, hogy fedezzen fel többet az orvosi iskolánkról, az orvosi központunkról és az egyénekről elkötelezett a betegellátás, a kutatás, az oktatás, a képzés és a részvétel legmagasabb színvonalának fenntartása iránt a körülöttünk lévő világban.

Helyszínek

New York

Address
West 168th Street,630
10032 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

New York

Address
West 168th Street,630
10032 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

New York

Address
West 168th Street,630
10032 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

New York

Address
West 168th Street,630
10032 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: