Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Columbia Videó Network már ami a területén az online tanulási megalakulása óta 1986-ban, amely lehetővé teszi több ezer dolgozó szakemberek és távol helyezkedik diákok számára a távoktatás és folytatja fokozatot nélkül tartózkodási követelmények a campus New York. A Fu Alapítvány School of Engineering and Applied Sciences (tenger) kínál széles alapú oktatás belül a fő kutatási egyetemi és ideális, hogy oktassák a holnap műszaki vezetők és ösztönözze a műszaki jártasság. A mérnöki és alkalmazott tudomány programok, amelyek között az ország legrégebbi és legnagyobb hatású, ölelés új technológiák és interdiszciplináris lehetőségeket.

Célunk, hogy képessé a diákokat, hogy váljon a holnap technológiája vezetők. S ennek érdekében, akkor támogassák a kiválóságot a tanításban és vegyenek részt a világszínvonalú kutatás a céllal, hogy elősegítse elsőbbséget az élvonalban. Szeretettel várjuk Önt, hogy csatlakozzon hozzánk ezen az izgalmas utazás a jövőben.

Sok diplomás tudományos lehetőségek állnak az Ön rendelkezésére re Columbia Videó Network. CVN hallgatók részesülhetnek a személyes figyelmet járó kis főiskolák, valamint a kiterjedt tudományos források egy jelentős kutatóintézet. Ennek Columbia hallgató, akkor hozzáférhet a világhírű professzorok, akik vezető és az újítók a saját területén.

Graduate Online műszaki hallgatók Kolumbia széles skálája várja a tudományos programok közül lehet választani, beleértve Operations Research Methods in Finance, Industrial & Systems Engineering, Biomedical Engineering, vegyészmérnök, alkalmazott matematika, alkalmazott fizika, informatika, villamosmérnök, mechanikai és Építőmérnöki, Építőipari Engineering & Management Systems, Anyagtudományi.

Helyszínek

New York

Address
Columbia Video Network,
500 W. 120th Street,
540 Mudd, MC 4719

NY 10027 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket