Concordia University Ann Arbor School of Arts and Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

KÜLDETÉSÜNK

A Concordia Egyetem Ann Arbor egy evangélikus felsőoktatási közösség, amely elkötelezett amellett, hogy segítse a hallgatókat az elmék, test és szellem fejlődésében az egyházban és a világban Krisztus szolgálatában.

Szenvedély az egész én iránt

Az Ann Arbor Concordia Egyetemen hited és tudásod virágozni fog, mert olyan közösség vagyunk, amely törődik egész éneddel - elméddel, testeddel és szellemeddel -, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsen a legteljesebb lehetőségeid elérésében.

Célunk

A Concordia Egyetem alapvető értékei és küldetésnyilatkozata az egyetem tartós célját és identitását fejezik ki; maga az oka annak, hogy az evangélikus felsőoktatás helyeként létezik. A központi cél közös hűsége irányítja a Concordia tudományos iskoláit, programjait és kezdeményezéseit.

Küldetés

A Concordia Egyetem Ann Arbor egy evangélikus felsőoktatási közösség, amely elkötelezett amellett, hogy segítse a hallgatókat az elmék, test és szellem fejlődésében az egyházban és a világban Krisztus szolgálatában.

értékek

Az evangélikus egyház bibliai és gyónási tanításai - Missouri zsinata, a Régentanács és a Concordia Egyetem Alapítványának igazgatóságának tagjai, az elnök és az egyetem alkalmazottai az alább felsorolt alapvető értékekkel összhangban járnak el.

  • Krisztusközpontú: A konkordiánusok hisznek Jézus Krisztus megváltó munkájában.
  • Igazság és integritás: A konkordiaiak minden kapcsolatunkban igazat beszélnek és integritást mutatnak.
  • Kiválóság: A konkordiánusok kiválóságot várnak minden igyekezetünkben az egyetem küldetésének támogatására.
  • Szolgálat: A konkordiánusok gondoskodó, segítőkész, tiszteletteljes és hozzáértő módon szolgálnak másoknak.

Látomás

A tantestület, a vezetés, a személyzet, a hallgatók és az öregdiákok a Concordia küldetését mindennap elvégzik, miközben élénk utat járnak a jövő felé.

A Concordia elképzelése az, hogy országos és nemzetközi szinten is ismert legyen mint vezető evangélikus, keresztény egyetem, amelyet széles körben elismertek a hit és a tanulás értelmes integrációja miatt. Az öregdiákok jelentős szolgálati vezetői felelősséget vállalnak az egyházban és a közösségekben az egész országban és az egész világon.

Helyszínek

Ann Arbor

Address
Geddes Road,4090
48105 Ann Arbor, Michigan, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket