Hivatalos Leírás

Befektetés önbe!

A Contech befektet benned azáltal, hogy diplomaterveket, készségeket és munkalehetőségeket kínál a jövőben a szoftver alapú gazdaság karrierjéhez.

Előre a karrierje

Sikerezz most és fizetj később

A Contechban átláthatóak vagyunk. Befektetni akarunk önbe és feltárjuk a legjobb verzióját. Kezdje karriert egy alacsony díjjal előre, és fizesse meg a tandíjat, ha magas fizetésű munkát végez - ha nem, akkor nem kell fizetnie. Ez ennyire egyszerű. Tehát így támogatjuk hallgatóinkat.

Legyen digitális nomád

A Contech ígéri a hallgatóit, hogy biztosítsák tőkeáttételi technológiát a világ bármely pontjáról történő munkavégzéshez, a különböző kultúrák megtapasztalásához, amelyek alapvető személyes kompetenciákkal vannak ellátva, nemcsak tanulmányaik, hanem személyes és szakmai életük számára is.

4 óriás tech város

A Contech Nomad hallgatói kihasználják az életét és a tanulást négy különböző világvárosban, San Franciscóban, New Yorkban, Berlinben

Projekt alapú tanulás

A passzív órák ellen vagyunk, ahol a fejére öntött információkra számítanak. A kihívásokkal teli projektekkel előadhatja korábbi tapasztalatainak legjobb részeit, és összekapcsolhatja azokat a projektjével, hogy átalakuljon azokba, amelyek inspiráló és egyedi.

122273_pexels-photo-1438081.jpegBuro Millennial / Pexels

A hagyományos tanulási rendszer kihívása

A mi megközelítésünk az, hogy inspiráló kihívásokkal bírjuk Önt, amelyek felébresztik a képzeletét, miközben megmutatják, mi szükséges ezeknek a kihívásoknak a teljesítéséhez.

Képességfejlesztés

Contech hallgató, aki kiváló készségekkel és mély ismeretekkel rendelkezik szakterületén, és alig várja a társadalmi átalakulás még ismeretlen lehetőségeinek feltárását.

Digitális tanulás

Megközelítésünk elbontja a szabálykönyvet azáltal, hogy azonosítja azokat a tényeket, amelyek reprodukálják a vizsgavizsgálatot, és nem a mai gyorsan változó gazdaságban szükséges. Ehelyett egy 360 fokos digitális tanulási tapasztalatot kínálunk - a tudás és a megértés beágyazása a gyakorlati környezetbe.

Hackathons

A rote-on történő tanulás nem segíti a sebességet a technológiai fejlődésnél. A gyakorlati workshopok révén közösségben tanulhatnak - ötleteket kapnak a társaiktól és szervesen tanulnak.

Mentori

Oktató munkatársaink nem gondolják magukat olyanokként, akik értékes tudással rendelkeznek, amelyeket egyszerűen átadnak neked. Ehelyett arra koncentrálnak, hogy lehetővé tegyék számottevõ, elsõ kézből származó tapasztalatok megszerzését - felhatalmazva a kihívásokkal teli projektek elsajátítására, valamint a kreatív gondolkodás, az együttmûködés és a hatékony kommunikáció képességét.

122272_people-coffee-notes-tea.jpgStartup Stock fotók / Pexels

A képzett munkaerő fejlesztése

A Contech mögött álló alapító csapat 2005 óta foglalkozik az oktatás és a tehetségfejlesztés területén, és világszerte több mint 45 000 hallgató számára nyújt hozzáférést az oktatáshoz. 2014-re a technológiai szaktudás hiánya olyan nagy volt, hogy minden munkaadói hálózatunk tehetségeket keresett az újonnan alapított területeken, csalódottak voltak, hogy az akadémiai táj a számítógép-tudomány soha nem változó alapelveire összpontosít. az internet és annak lehetőségeinek izgalmas új lehetőségei.

A mai összetett, globális gazdaságban olyan képzett munkaerőre van szükség, amely a technológiát képes felhasználni a siker fokozására. A Contech robusztus programcsomagja magában foglalja az innováció minden alappillérét, hogy az egyének és a csapatok több lehetőséget biztosítsanak a növekedéshez és a fejlődéshez. Kínálunk programokat a mesterséges intelligencia, az adattudomány, a digitális marketing, valamint a számítási felhő, a mély tanulás, a termékmenedzsment, a digitális tervezés és a szoftverfejlesztés területén, valamint olyan programokat kínálunk, amelyek helyet foglalnak ma a digitális gazdaságban. A hallgatók a formátumok és módszerek széles választékából választhatnak, hogy segítsék legjobban elérni céljaikat, ideértve a teljes munkaidőben, a részmunkaidőben foglalkozó egyetemen és az interneten történő elérést is.

Hatalmas globális hálózat felépítése

Jelenleg 4 campus található a világ legjobb tech központjában, de 2020-ban további 2 campus lesz elérhető. Folyamatosan bővítjük munkaadói hálózatunkat, amely 32 tech partnerből áll. A Contech globális jelenléte, a technológiai hálózat és a bérleti partnerek három legnagyobb eszközünk. Kizárólag a munkáltatói igények kielégítésére tervezett programokon túlmenően támogatjuk az iparági szakemberek számát, akik oktatók, mentorok és edzők. Ez a virágzó professzionális hálózat segít a közelmúltban diplomásoknak munkát találni és kapcsolatokat létesíteni, megteremtve őket a munka és az élet sikeréhez.

people, girls, womenStockSnap / Pixabay

Mi alkalmazkodunk a piacon

A dinamikus területek, például az adattudomány és a mesterséges intelligencia valós időben alakulnak ki, és folyamatosan kísérletezzünk, indítunk és naplemente programokat reagálunk a piaci igényekre, valamint az eszközök és technikák fejlődésére. Világszínvonalú csapata oktató tervezők, tárgyszakértők és oktatási termékmenedzserek folyamatosan frissíti tartalmunkat a relevancia biztosítása érdekében. Az adatok, a visszajelzések és a becslések felhasználásával a szabadalmaztatott értékeléseinkből olyan tanfolyamokat készítünk, amelyek maximális hatást gyakorolnak a munkára. A mély munkáltatói kapcsolatok mindig is nélkülözhetetlenek voltak a Contech DNS-ének. Diákjaink nagy részét munkáltatók finanszírozzák, akik azt akarják, hogy munkatársaikat szakembereink képzik, és tanterveinket az ipar igényei vezérlik. Több tucat Fortune 100 vállalatnak - és világszerte más vállalkozások százainak is - segítettünk képességeik felbecsülésében és képzésében, helyszíni, online vagy egyetemi egyetemeinkben.

Engedélyezés

Contemporary Technology University folyamatban van annak teljes intézményi jóváhagyásának megszerzése, hogy magánfokozatot nyújtó intézményként működhessen a kaliforniai magánkézben lévő magánképző iroda. A teljes intézményi jóváhagyás a legmagasabb státusz, amelyet Kalifornia állam ad ki. Ez a jóváhagyás jelzi a minimális állami előírások betartását, és nem jelenti az állam vagy az Elnökség általi jóváhagyást vagy ajánlást.

Az Akadémiai Közösség támogatásával

Tudományos tanácsunk a legfrissebb betekintést nyújt a mi területünk kutatásába, szoros kapcsolatot teremt a tudományos közösséggel, és évtizedes tapasztalattal rendelkezik az értelmes tanulási környezet létrehozásában. Segítik azon professzorok, kutatók és előadók azonosítását, akik osztják a kiválóság iránti törekvéseinket, a közös küldetésünket és támogatják oktatási megközelítésünket.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Contemporary Technology University

Legyen digitális marketing, ha elsajátítja a digitális marketing stratégia és a marketing tervezés, UX, tartalom marketing, bejövő marketing, e-mail marketing, keresőmoto ... [+]

Legyen digitális marketing, ha elsajátítja a digitális marketing stratégia és a marketing tervezés, UX, tartalom marketing, bejövő marketing, e-mail marketing, keresőmotor optimalizálás (SEO), keresőmotor marketing (SEM), vezető generáció, közösségi média, e-kereskedelem ismereteit. , online hírnév-menedzsment és kapcsolt marketing. Kezdő dátum tartam Tanulási lehetőségek Tandíj Sikeres most Átlagos fizetés 2020. január 15 12-18 hónap Nomad vagy Online 5 400 USD 15% -os jövedelem két évre vagy 18 ezer dollárt előre Csak akkor fizet, ha munkát kap 70 000 USD - 110 000 USD Mesterképzési Program a Foglalkoztathatósággal

A digitális marketing mesterének célja, hogy elősegítse a digitális marketing és az eladás alapjául szolgáló alapvető fogalmak fejlett megértésének fejlesztését. A hatékony digitális marketingstratégiák végrehajtásához és irányításához szükséges gyakorlati készségek elsajátításán túl a szakdolgozat projektje kutatása és fejlesztése révén kritikus szaktudást is fejleszt. Ez a folyamat validálja az oktatási pedagógiát a programban - strukturált tanulási eredményekkel, valamint a célra alkalmas tartalommal és az értékelési kritériumokkal.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Palo Alto
Január 2020
Nappali
Részidős oktatás
12 - 18 hónap
Campus
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul

MSc

Contemporary Technology University

Legyen adattudós, ha elsajátítja az adatok értelmezésének, a betekintés megfogalmazásának és a tudásának kommunikálásához szükséges képességeit gépi tanulás, nagy adatkés ... [+]

Legyen adattudós, ha elsajátítja az adatok értelmezésének, a betekintés megfogalmazásának és a tudásának kommunikálásához szükséges képességeit gépi tanulás, nagy adatkészletek kezelése és érdekes megjelenítések létrehozása révén. Kezdő dátum tartam Tanulási lehetőségek Tandíj Sikeres most Átlagos fizetés 2020. január 15 12-18 hónap Nomad vagy Online $ 6K 15% -os jövedelem két évre vagy 20 ezer dollárt előre Csak akkor fizet, ha munkát kap 90 000 USD - 145 000 USD Mesterképzési Program a Foglalkoztathatósággal

Mivel az adatok az iparág és az egyetemek széles körében összegyűlnek, szükség van olyan adatkutatók számára, akik készséggel rendelkeznek az adatokon alapuló döntéshozatalhoz. A vállalkozások például adatokat használnak a biztosítási fedezet meghatározására, a marketing döntések meghozatalára, ajánlásokat kínálnak az ügyfeleknek és hatékonyabb egészségügyi ellátást biztosítanak. Egy híres példa az akadémiától a Higgs Boson meghatározása a szimulált adatoktól gépi tanulási módszerekkel.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Palo Alto
Január 2020
Nappali
Részidős oktatás
12 - 18 hónap
Campus
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Contemporary Technology University

Legyen mesterséges intelligencia szakértő, ha elsajátítja az önálló vezetésű autók, intelligens kamerák, megfigyelő rendszerek, robotgyártás, gépi fordítások, internetes ... [+]

Legyen mesterséges intelligencia szakértő, ha elsajátítja az önálló vezetésű autók, intelligens kamerák, megfigyelő rendszerek, robotgyártás, gépi fordítások, internetes keresések és termékajánlatok intelligens algoritmusainak és gépeinek fejlesztéséhez szükséges készségeket. Kezdő dátum tartam Tanulási lehetőségek Tandíj Sikeres most Átlagos fizetés 2020. január 15 12-18 hónap Nomad vagy Online $ 6K 15% -os jövedelem két évre vagy 20 ezer dollárt előre Csak akkor fizet, ha munkát kap 90 ezer dollár - 234 ezer dollár Mesterképzési Program a Foglalkoztathatósággal

Mint emberek, érdekelhet bennünket a mindennapi tevékenységek összetettsége. Hogyan érzékeljük, cselekszünk, döntünk és emlékszünk? Egyrészt, ha megértjük, hogyan működik a saját intelligenciánk, ezeket az ismereteket felhasználhatjuk arra, hogy okosabbá tegyük a számítógépeket. Másrészt azzal, hogy a számítógépek inkább az emberekhez hasonlóan viselkednek, többet megtudhatunk arról, hogyan működik a saját megismerésünk.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Palo Alto
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 18 hónap
Campus
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul