Criswell College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Criswell egy keresztény főiskolai Dallas, Texas, mely fok a graduális és posztgraduális szinten. Létrehozása óta 1970-ben, a főiskola játszott különleges és fontos szerepet baptista és az egyházi életben. Hálás, hogy örökölt, továbbra is építeni egy felsőoktatási intézménye, a sokszínű közösség keresztény, evangéliumi hívők, amely elkötelezett a tudományos kiválóság és a lelki vitalitást.

Criswell fenntartja a credentialed és tapasztalt oktatók, akik elkötelezett a minisztérium és a templomba. A főiskola viszonylag kis mérete lehetővé teszi a tanárok nem csak, hogy utasítsa hanem mentora, hogy a hallgatók a lehetőséget, hogy vizsgálja teológiai kérdésekkel is biztonságosan és mélyen, és megszerezni a szükséges készségeket, hogy befolyásolják a társadalom.

A főiskola fordítják diákok fejlődését, keresek alakítani egy diák jellemét és tudás sok szempontból. Ugyanakkor a diákok alakítani a közösségünk jelenlétükkel, mert próbára ötleteiket és kihívást és tanulhatnak társaik és mentorok. Ezért azt is választhatják a hallgatók óvatosan, mert mi fektetett a tudományos és spirituális fejlődés és a járulékok fognak nyújtani a társadalom számára.

Egyetem

Criswell Főiskola óvárosában található East Dallas, élénk és egyre növekvő közösség szomszédos Downtown Dallas.

Diákok

75% százaléka Criswell tanulóinak férfi; 25% százalékkal nő. 38% afro-amerikai, ázsiai, latin-amerikai / Latino, vagy indián.

Kar

95% -a Criswell a főállású oktatók tartanak PhD vagy egyéb terminál fokú a maguk területén, továbbá képviselő sokszínűség tudományág.

A diák-tanár arány

A diák-tanár arány 12 az 1, Criswell egy olyan hely, ahol a professzorok személyesen ismernek és szeretnek a diákok.

Szakok

A bővülő tananyag, Criswell egyetemi hallgatók közül választhatnak különböző szakok. Érdeklődő diákok az általános műveltség alapját az erős bibliai és teológiai alapjait is követhet Associate of Arts. A diákok az érettségi szinten is folytatja a Bachelor of Arts in Biblical Studies, Gyülekezetplántálásról & revitalizációja, minisztérium, Pszichológia, vagy filozófia, a politika és a közgazdaságtan (PPE) és a Bachelor of Science in Education.

A végzett hallgatók választhatják a Master of Arts program minisztérium, tanácsadás, vagy a bibliai és teológiai tanulmányok. A Master of Divinity is rendelkezésre áll folytatók felszentelt minisztérium vagy azok számára, akik vágynak egy átfogóbb miniszteri oktatás.

Diákélet

Hallgatói élet Criswell izgalmas és sokrétű. Között minisztérium lehetőségek, szociális tevékenységek, szakkörök, és különleges események, a diákok soha nem hiányzik a valamit csinálni, és megtanulják, ő idejükben a főiskolán.

Tandíj és a támogatás

Ebben 2014-2015, teljes munkaidős kezdődő egyetemi hallgatók fizetett 7870 $ a tandíj és díjak. 55% -át ezek a diákok kaptak pénzügyi segélycsomagok.

Akkreditációs

Criswell Főiskola által akkreditált déli Szövetsége főiskolák és iskolák Bizottság kollégiumok odaítéléséről munkatársa, érettségi, és mesterképzésben.

Helyszínek

Dallas

Address
4010 Gaston Avenue

Dallas, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket