Davis College Of Business- Jacksonville University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért pont a JU Davis Business College?

Akár reménykedik abban, hogy megkezdi karrierjét, emelkedik a szervezetében, vagy csak magasabbra akarja eljutni az üzleti életben, most itt az ideje, hogy felfedezze, hogyan tud növekedni. A Jacksonville Egyetem Davis College of Business felkészít arra, hogy magasabbra álljon és feljusson a csúcsra!

A JU Davis College of Business az egyetlen AACSB akkreditált magán üzleti iskola Észak-Floridában és Dél-Georgia államban. Ez a régió magában foglalja az Egyesült Államok délkeleti részének legdinamikusabb és gazdaságilag legkülönbözőbb iparágait. A főbb nemzetközi kikötők, logisztikai és szállítási vállalatok, globális pénzügyi szolgáltató vállalatok, fogyasztási cikkeket és szolgáltatásokat nyújtó szervezetek, informatikai és világszínvonalú egészségügyi szervezetek ezen a területen működnek, és gazdag lehetőségeket kínálnak a szakmai gyakorlatra és a karrierre.

A Jacksonville Egyetem és Davis jól elismert partner mindezen iparágak növekedésében, és része a közösség kulturális és társadalmi jellegének. A JU Davis büszke hagyománya van a C-szintű vezetők képzésére számos iparágban, és az öregdiákok és a vállalati partnerségek nagy hálózatába gyökerezik. A Jacksonville közösségben betöltött szerepünket és helyünket kiváló minőségű, rendkívül releváns és vonzó programok révén szereztük meg.

Helyszínek

Jacksonville

Address
University Oaks Drive
32211 Jacksonville, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket