Diablo Valley College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kérjük, látogasson el: International Education Center At Diablo Valley College

Körülbelül DVC

Diablo Valley College egyike a három államilag támogatott kétéves közösségi főiskolák a Contra Costa Community College District. A nagyobbik DVC két egyetemen található Interstate 680 Pleasant Hill, és az újabb San Ramon Campus szolgál déli megye Dougherty-völgyben. Között a két egyetemen, DVC szolgál több mint 22.000 diák minden félévben sokféle program lehetőségek.

Diploma és átadása programok

Több mint 40 AA és AS fok mellett artikuláció megállapodások University of California (UC) és a California State University (CSU) rendszerek, és a transzfer hitelt négy évben főiskolák.

Karrier / műszaki képzést,

Több mint 40 bizonyítványok elérni, és széles választéka bizonyítványok kitüntetést.

Nappali, esti, és a nyár osztályok

Órákon a nap és este teljes távú és rövid távú formátumokat. Válogatás a nappali és esti órák is tanított a nyár folyamán. Lásd a menetrend osztályok további információkért.

Online és hibrid tanfolyamok

Online tanfolyamok tanítják szinte kizárólag az interneten keresztül igénylő diákok, hogy részt vegyen nagyon kevés szemtől-szembe találkozók. Hibrid osztályok kombinációját használják osztályú találkozók és online utasítást.

történelem

A főiskola hivatalosan 1949-ben kezdődött, néhány, a legvalószínűtlenebb oldalak: középiskolák, bankok, templomok, még egy régi katonai tábor. Az úgynevezett Kelet Contra Costa Junior College-ban költöztünk a jelenlegi helyén 1952-ben, tíz acél megszerzett ingatlanokat a kormány 45 $ minden. A sarokköve az első állandó épület alapkövét 1953-ban, és a név Diablo Valley College-ban fogadták el 1958.

Már hosszú utat, mivel ezek a szerény kezdetek. Több mint másfél millió diák iratkozott be itt 1949 óta! Ahogy köszöntsék a mi örökségünk, azt várom, hogy szolgálja egy észak-kaliforniai legdinamikusabb, oktatás gondolkodású területeken még 50 évig.

Az elmúlt 60 évben, Diablo Valley College nyújtott minőségi oktatás a közösség, amelyet szolgál. A millió diák később beiratkozott a DVC az egyik legjobb módja, akkor arról elfogadása egy négy éves főiskolai. DVC nemcsak elismerten az egyik kaliforniai legjobb közösségi főiskolák, de ez is vezet az állam transzfer a négyéves intézmények.

Kutatási adatok közelmúltban megjelent a UCLA Center for Study of Közösségi főiskolák azt mutatják, hogy DVC azon átviteli sebesség a négyéves egyetemek 67 százalékkal magasabb, mint az országos átlag. Egy másik jelentés, megjelent a kaliforniai középiskola utáni Oktatási Bizottság, azt mutatja, hogy DVC sorakoztatott szám egy transzferek az állam, megelőzve az összes többi California közösségi főiskolák.

A rövid története földünket azt mutatja, hogy ez eredetileg otthont a Costanoan indiánok. 1844-ben, a mexikói kormány megadta a földet, hogy William Welch, és része lett a hatalmas Rancho Las Juntas, amely tartalmazza északnyugati Walnut Creek, minden Pleasant Hill, és az északkeleti felében Martinez. A második világháború után a föld osztották lakhatási írásokat, és október 5-én 1950-ben, a College kuratórium megvásárolta a DVC helyszínen 172.500 $. Építőipari szeptemberében kezdődött, 1951.

A több mint 22.000 diák minden korosztály és számos programot, találsz egy dinamikus oktatási környezetet és egy nyüzsgő légkör DVC. A Pleasant Hill campus található off of Interstate 680, és a campus található száz hektáros dombos tekintettel Mt. Diablo, egy északi California mérföldkő. A San Ramon Valley Center in Dougherty-völgy nyitotta meg kapuit a diákok 2006 novemberében. A név San Ramon Campus 2011-ben elfogadott.

Mindkét mi szépen parkosított helyszínek egy rövid távolságra San Francisco, megteremtve az ideális beállításokat a premier transzfer intézmény Kaliforniában. Mi vagyunk a főiskola a választás sok diák a magán- és az állami középiskolákban az adott Martinez, Mt. Diablo, San Ramon, és Acalanes iskolai körzetek.

Helyszínek

Kellemes hegy

Address
Pleasant Hill Campus
321 Golf Club Road,
Pleasant Hill

94523 Kellemes hegy, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

San Ramon

Address
San Ramon Campus
1690 Watermill Road
San Ramon

94582 San Ramon, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket