Drew University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Doktori és teológiai tanulmányok a Drew University .

Mindössze 50 perces vonatútra fekszik a New York-i erőmű világtőkétől, Drew szép, erdős campusja a New Jersey-i Madisonban, ahol otthont ad a Caspersen Graduate Studies School és a Drew Theological School.

Legyenek azok tanárok, költők, orvosok, miniszterek, tudósok, közösségi vezetők, aktivisták vagy egész életen át tartó tanulók, Drew szakmai és egyetemi diplomás programjainak humanista, kreatív és etikai gondolkodásmódja és munkája van.

Keresse meg a mentort a teljesített karon. Tanulj az erdőben. Tesztelje, mit tanul a keleti part egyik élénkebb és kulturálisan változatos régiójában. Legyen része egy elkötelezett globális közösségnek, amely arra törekszik, hogy előkészítse Önt arra, hogy különbséget tegyen a saját életedben és a világban.

Caspersen Doktori Iskola

116824_BC_043013_Stock_Exc_142.jpg

Drew Caspersen Graduate Studies of Graduate Studies széles skáláját kínálja a megkülönböztető és rugalmas felsőfokú programoknak, amelyek szinte minden elfoglalt menetrend igényeit kielégítik.

Minden program Drew elismert elkötelezettségén alapul a tanárok és a diákok mentorálásában, az osztályon kívüli tapasztalati tanulás lehetőségeiben és a robusztus szellemi közösség megkönnyítésében.

A kritikus gondolkodás és elemzés iránti mély elkötelezettségét átalakító humanitárius tudományok alapját képezik és gazdagítják diplomás programjainkat. Ezen alapvető készségek elsajátítása biztosítja a figyelemre méltó sokoldalúságot és találékonyságot, amely megkülönbözteti diplomáinkat. Noha a jövőbeli karriert még sokan még nem is elképzelték, a Drew humanitárius alapú végzettségével bármire kész leszel!

Drew teológiai iskola

A Wesleyan / Methodist hagyománya szerint a merész ötletek, amelyek az emberek életét befolyásolják a jóságra, 150 éve gyökeres, innovatív és bátor vezetőket képeztek. Nem számít, hogy melyik ötfokozatú programunkból áll, a Drew teológiai iskolai oktatás olyan interdiszciplináris kurzusokat foglal magában, amelyek a dobozon kívüli gondolkodást igénylik, a gyakornoki képzést, amely az alkalmazkodóképességet és az innovációt elősegítő valós kérdéseket és tanulási módokat kezeli.

116827_MAR.jpg

A Teológiai Iskola és az Egyetem küldetése

"A keresztény teológia és a szellemi gyakorlatok innovatív és merész értelmezésének módszertani hagyományaiban gyökerező Drew University Teológiai Iskola felhatalmazza a kreatív gondolkodást és bátor cselekedetet az igazságosság, a béke és az Isten, a szomszéd és a föld szeretetének előmozdítására."

A Teológiai Iskola küldetése az Egyetem munkájához csatlakozik, hogy a tanulók sokszínű közösségének kihívást jelentő és személyre szabott oktatást nyújtson, melyet a mentorálás mélyen gyökerező kultúrája, az egyetemen kívüli világgal való átgondolt elkötelezettség és az élethosszig tartó elkötelezettség követ. egész személy. Drew a tudás, a tapasztalat és a szolgáltatás viszonosságának megkülönböztető hangsúlyozása révén felkészíti a diákjait, hogy személyesen és szakmailag virágzanak, mivel hozzáadják a világ jóságát a korunk sürgős kihívásaira, szigorú, független és fantáziadús gondolkodással.

116826_LD_121217_CASP_HistoryCulture_Shetler_0493.jpg

Helyszínek

Madison

Address
36 Madison Avenue
07940 Madison, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket