Claremont Graduate University-Drucker School of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Peter F. Drucker és a Masatoshi Ito Menedzsment Iskola előkészíti a vezetőket erős, etikus és egyetemes vezetési képességekkel. Testreszabható programokat kínálunk, amelyek a kor legbefolyásosabb vezetői gondolkodójának, Peter Druckernek az alapelveire épülnek. Globális hálózatunkat merész személyek alkotják, akik vezető szervezetek, befolyásolják a társadalmat és pozitív változásokat hajtanak végre világszerte.

Az iskola átfogja Peter Drucker filozófiáját, miszerint a menedzsment gyakorlatához holisztikus megközelítésre van szükség, amelyben az analitikai készségek keverednek az üzleti vállalkozás emberi dimenziójának határozott megértésével. A Drucker ajándékot kapott a gyakorlati bölcsesség komplex betekintésének desztillálásáért: tisztelje dolgozóit, reagáljon az ügyfelek igényeire, átfogó perspektívát vegyen fel, újítson, korszerűsítsen. Tudta, hogy a hatékony gazdálkodás alapelvei egyaránt érvényesek, akár kisvállalkozást, akár egy országot irányítanak.

Diákként a Drucker Iskolában ezeket a készségeket kis osztályokban fogja megtanulni, amelyeket nagy szakmai tapasztalattal és díjnyertes akadémiai képesítéssel rendelkező professzorok tanítanak. A menedzsment stílusa egy célzott, piachoz kapcsolódó tanterv révén alakul ki, amely ösztönzi Önt, hogy vegyen részt az ügyfél-központú projektekben és a gyakorlatban. Rendszeresen rendezünk iparági eseményeket, és szakértőket vonunk be az osztályterembe annak biztosítása érdekében, hogy az általunk tanított elmélet közvetlenül kapcsolódjon a legújabb iparági trendekhez.

A Drucker Iskola Los Angeles közelében, Claremontban található, ideális lehetőséget kínál a kreatív, élvonalbeli szervezetek menedzsmentjének megismerésére. A vállalkozások és a kormányok szerte a világon olyan vezetőket keresnek, akik rendelkeznek azokkal az értékekkel és sokoldalúsággal, amelyek szükségesek a 21. századi hiperversenyes üzleti környezet sikeréhez. Programjaink révén elsajátíthatja a jövő létrehozásának képességeit, és alakíthatja azokat a szervezeteket és közösségeket, amelyek számotokra változnak.

A diplomát a menedzsmentben szerezzük, de amit fejlesztünk, az a vezetés.

Helyszínek

Claremont

Address
East 10th Street,150
91711 Claremont, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket