Drury University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

"A Drury, azt, hogy felbecsülhetetlen értékű kapcsolatokat minden nap, hogy képessé nekem, hogy tegyen különbséget az életemben, és mások életét."

Körülbelül Drury University

Drury egy újfajta egyetem, amely tiszteli és hatékonyan kapcsolja össze a liberális művészetek és tudományok a tanulmány a szakmai területeken. Ennek során a diákok hitelesebben kötve:

Miért, mit tanulnak ügyekben, és hogyan lehet alkalmazni a való életben. Miért döntéseket, mind személyesen és szakmailag, jöjjön egy hely, az etika és az erkölcs. Kar: elérhetőség büszkeség számunkra, mert mi vagyunk a tanítási egyetem. A közösség: az osztályteremben, az egyetemen és azon túl. Gondolta vezetők és mentorok meg: elsőéves érettségi álláskeresést a öregdiák kapcsolatok. Drury, a diákok, hogy az élethosszig tartó kapcsolatokat. Wellness és fenntarthatóság életforma helyett egy feladatot. Hisszük, egészséges emberek vezetnek boldogabb, hosszabb, produktívabb életet élnek. A közösségi információs részeként életet is élt. A vállalkozói szellem, amely bizalmat ébreszt, a kreativitás és az elszámoltathatóságot. Egy olyan környezetben, az együttműködés, ahol a diákok aktívan részt vesznek javítva Drury tapasztalat. Egy élet is élt: Drury diákok megtanulják, hogyan kell csatlakoztatni az álmok és törekvések sikeres határidős.

Mission Statement

Drury University egy független intézmény, egyházi vonatkozású, a bölcsészettudományi hagyomány, és elkötelezett amellett, hogy személyre szabott oktatás egy közösség a tudósok, akik értékelik a művészetet a tanítás és tanulás. Oktatás Drury igyekszik ápolni a lelki érzékenység és ötletes karok, valamint az etikai betekintést és a kritikus gondolkodás; hogy elősegítse az elméleti és gyakorlati ismeretek; és hogy megszabadítsa személy részt felelősségteljesen, és hozzájárul a globális közösség.

VISION NYILATKOZAT

A törvénytisztelő kötelezettségvállalások örökségünk és megújult elkötelezettségét a globális közösség, és az innovatív oktatási és ösztöndíj, Drury University lesz egy premier egyetemen, ahol a legfinomabb tanár / tudós és szakértő személyzet oktassák a diákok részt vállalni, etikai és együttérző polgárok számára szolgája vezető szerepét közösségeket jellemzi a változás, komplexitás és a globális kölcsönös függőség.

Ahhoz, hogy a premier egyetem a 21. században, hogy képzeljük el, mi hozza létre, és bemutatják Drury University versenyképességét, megfogalmazza a versenyképes különbségek, igazítsa annak minden tudományos programok stratégiai célokat, épít alapítványi támogatása a stratégiai célok, az intézkedés a siker és kezelheti eredmények szerint. A stratégiai követelményei és céljai az alábbiakban részletezett map utunkat az évek 2015-2018 és helyzetét Drury University ünnepli Sesquicentennial 2023-ban.

Helyszínek

Springfield

Address
Drury University
900 North Benton Avenue

65802 Springfield, Missouri, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket