Duke University School of Law

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Duke Law School egy ambiciózus és innovatív intézmény, amelynek küldetése az, hogy felkészítse a hallgatókat az ügyvédi szakma felelősségteljes és eredményes életére azáltal, hogy szigorú jogi oktatást nyújt együttműködő, támogató és sokszínű környezetben.

Tudósok közösségeként a Jogi Iskola nemzeti és nemzetközi szinten is vezető szerepet tölt be a jog megértésének javításában, valamint a jog és a jogi intézmények fejlesztésében a legszélesebb körű közszolgálat, kutatás és ösztöndíj révén, adott esetben tükrözve , a Duke Egyetem más tudományterületein dolgozó tudósok hozzájárulása.

A Duke Law School-ban a hallgatók és az oktatók olyan interdiszciplináris környezetben járulnak hozzá az akadémiai szigorhoz, amely támogatja és értékeli a kreativitást és az innovációt. A karokba, klinikákba, interdiszciplináris központokba, jogi folyóiratokba és egyéb hallgatói fejlesztési lehetőségekbe, valamint a technológiába történő stratégiai beruházás, valamint a kezdeményezések és a közérdeket szolgáló lehetőségek támogatása biztosítja, hogy a Jogi Iskola továbbra is a jogi ösztöndíj élvonalában maradjon, szolgáltatás és oktatás. Ezeket az elkötelezettségeket a Duke Blueprint to LEAD emlékezteti, a vezetés növekedésének alapelvei, amelyek elkötelezett, etikus jogászok fejlődését szolgálják a 21. század számára.

Helyszínek

Durham

Address
Science Drive,210
27708 Durham, Észak-Karolina, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket