Dulles University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Vision Statement

Dulles Egyetem 2010-ben alakult, és merít ihletet az élethosszig tartó hozzájárulását John Foster Dulles, amerikai államférfi és látnok. Az ő befolyása tervezése és tárgyal a nemzetközi megállapodásokat a kormányok szerte a világon jelentős hatást gyakorolt ​​a megjelenése a demokrácia és a szabadság az a világ népei. A teljesítmények szerepelnek szolgáló jogtanácsos az amerikai delegáció a párizsi békekonferencián 1919-ben. Kapott előtérbe, mint nemzetközi jogász, valamint különböző kongresszusokon a két világháború közötti években. Figyelemre méltó, hogy ő részt vett az amerikai Bizottságot, hogy tárgyaljon a béke Berlin adósság Konferenciák volt, és különleges tanácsadója, a Külügyminiszterek Tanácsa ülést Londonban, Moszkvában és Párizsban. Ő szolgált egy küldött az Egyesült Nemzetek Közgyűlésének (1945-1949), és ezt követte a tárgyalások a békeszerződést Japánnal 1951-ben. 1951-ben Dwight D. Eisenhower elnök nevezi Dulles, mint államtitkár, és a 1954-ben nevében az Egyesült Államok segített megszervezni a délkelet-ázsiai Szerződés Szervezete (SEATO), amelyben többek aláíró Ausztráliából, Új-Zéland, az Egyesült Királyság, Franciaország , Pakisztán, Thaiföld és a Fülöp-szigeteken. Dulles "humanitárius hozzájárulást tartalmazza, hogy egy hivatali testület elnöke, a Carnegie Alapítvány a Nemzetközi Békéért, mint vagyonkezelő, a Rockefeller Alapítvány és úgy is, mint alapító tagja a Tanács Foreign Relations, sok más eredményeket. Dulles Egyetem talál ihletet John Foster Dulles "erős állni a nemzetközi együttműködés és a kiváló tárgyalási igazságos és kiegyensúlyozott megállapodásokat a bizonyság, hogy az oktatás és a felkészülés az egyének számára a teljes élet. Az egyetem arra ösztönzi a diákokat, hogy törekedjen a hasonló kiválóság a megközelítés az oktatás és az élet.

Küldetés

Dulles egyetem elkötelezett a szállítási főiskolai oktatás olyan módon, amely tiszteletben tartja az emberi méltóságot, érdemes és lehetséges minden egyes diák. A környezet megteremtése, amelyben a tudás megszerzése és a fejlett, és ahol a kreatív tevékenységek célja, hogy gazdagítsa tapasztalatait a hallgató, hogy felkészült a globális társadalom, az egyetem készíti fel a tanulókat egy sor foglalkoztatási lehetőségeket. Szerves része az egyetem küldetése, hogy dolgozzanak ki jó állampolgár, vezetők, akik fel vannak szerelve, hogy a pozitív hozzájárulását a "közjó a társadalom". A tanfolyam és a személyesen kialakított practicums lehetővé teszik a diákok, hogy az álom a felsőoktatás a valóságot a stratégiai munkára való felkészítésben és a piacon. Ragaszkodunk a magas színvonalú és oktatás minőségének a bevett és elismert kritériumok, politikák és a kiválóság által előírt nemzeti, regionális és állami akkreditáció és a tanúsító testületek. Céljaink a diákok megy "túl a tankönyv", mert az egyetemi, graduális és posztgraduális képzési programok a személyre szabott egyesíteni tanterv üzleti készségek, amelyek új kihívások, új feladatok és új jutalmakat minden diák karrierje. Jelenleg Dulles Egyetem Akadémiai programok középpontjában az üzleti, információs technológiák és a számítástechnika, ami az alap-, mester-és doktori fokozatot. Ezt az átfogó célt elérni a következő tanulási tapasztalataikra alapozva és célok: • Hisszük, hogy kihasználva a szakértői kar a hallgató által választott ipar fontos valós szakértelmet. Így várjuk a diákok a legújabb tapasztalataikra alapozva és irányítási rendszerek tervezett szakma. Dulles Egyetem túlmegy a hagyományos tankönyv és tananyagát. • Azt, hogy több mint oktatás alapjait az irányítás, beleértve a valós életből vett példákat az esettanulmányok. Karunk összetett kérdéseket tárja fel, és azok hatékony állásfoglalások. • Végzett hallgatók a Dulles Egyetemen lesz jobb helyzetben, hogy nyerni promóciók és értékelni kell, mint az egyik a felső szint a munka kérelmező medence belépés vagy vezetői szintű pozíciókat. • A diákok megtanulják, hogy mire számíthat az a vezetői pozíciót. Javasoljuk, hogy egy-egy csoportot, és magabiztos szerepet játszik oktatók képest bizonyos szakmai követelményeknek.

Intézményi Célok

Az egyetem: • Ellenőrizze, hogy védi a érdekeit minden diák egy elsődleges szempont. • Értékelje tanuló pályázók alapján az egyéni képesítések és arra törekszik, bevonása a társadalom valamennyi tagja az oktatási folyamatban, életkortól függetlenül, a kultúra és a társadalmi-gazdasági háttérrel. • etikusan és tisztelettel tanácsadás, munkaerő-felvétel és a beiratkozási gyakorlatokat. • az egyenlő hozzáférés és a pontos felvételi információk közös felvételi kapcsolatos fogalmak és a határidőket minden hallgató számára. • Adja kiváló oktatás a szigorú tudományos normák és végrehajtása a személyre szabott oktatás a kis osztályok és közötti szoros kapcsolat kar és a diákok. • Támogatás és érvényre Egyetem politikákat. • Maradjatok a helyi, állami és szövetségi törvények kezelésére vonatkozó diákok és a bizalmas információk.

Non-Discrimination/Equal Foglalkoztatáspolitikai

Faji megkülönböztetéstől mentes feltételek egy Rev. Proc. 75-50, § 4.01. Dulles Egyetem elismeri hallgatók bármely faj, szín, és a nemzeti vagy etnikai származás, hogy mindazokat a jogokat, kiváltságokat, programok és tevékenységek általában élvezik vagy hozzáférhetővé tenni a diákok az iskolában, és nem tesz különbséget a faji, bőrszín, és a nemzeti vagy etnikai származáson az igazgatás oktatási politikák, felvételi politika, ösztöndíj és hitel programok, valamint sportos és egyéb iskolai alkalmazott programok. Az egyetem a panaszkezelési eljárás beépítése a tisztességes eljárás áll minden olyan személy, aki úgy gondolja, ő már hátrányos megkülönböztetés. Vizsgálatok esetén panaszkezelési eljárást, vagy a szövetségi és a Commonwealth törvényeket és irányelveket kell címezni a hivatal elnöke.

Helyszínek

Fairfax

Dulles University

Address
Dulles University,
510-1934 Old Gallows Road,
Vienna , VA

22182 Fairfax, Virginia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 703-552-1236

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: