Duquesne University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az egyik legnépszerűbb katolikus egyetem az Egyesült Államokban, Duquesne Egyetem egy jól lekerekített oktatás, amely kihívást jelent, hogy tudományosan, miközben táplálja a szellemi és erkölcsi fejlődés egy ökumenikus környezetben nyitott a sokszínűség. Alapított, több mint 135 évvel ezelőtt a gyülekezet a Szentlélek, Duquesne Egyetem az egyetlen Spiritan felsőoktatási intézmény az Egyesült Államokban.

Diákként, akkor elérni egy első osztályú diplomás képzés, az épület szoros kapcsolatokat tanárok és osztálytársak, valamint részt izgalmas kutatási projektekben. Itt van a forrásokhoz való hozzáférés, mint a lakhatás és a munkalehetőségek a végzős és a szakmai hallgatók. Amikor végzett, akkor csatlakozz több mint 86.000 öregdiák dolgozik minden területen, szerte az országban és szerte a világon.

Top-Notch Akadémikusok a Personal Touch

A Duquesne Egyetemen, megtudhatja a tanár-tudós, aki kiváló osztálytermi tapasztalat és még néhány, a legfontosabb kutatási a saját területén. Tény, hogy a Chronicle of Higher Education sorol minket, No. 16. között 61 kisebb egyetemek, hogy értékelték megfelelően az index mérési kari termelékenységet. Majd élvezhetik a 15:01 diák-to-kari arány és tanulmányaikhoz fémjelzett személyes figyelmet egy díjnyertes kar. Tény, hogy szinte fele osztályok 20 vagy annál kevesebb diák, ami azt jelenti, hogy bőven van lehetőség a közvetlen interakció a professzorok.

A Perfect Fit

Honnan tudod, hogy ha majd beilleszkedni itt Duquesne? A legboldogabb és legsikeresebb Duquesne diákok azok, akik több, mint egy diplomát. Diákjaink szeretné bővíteni a tudományos ismeretek és a készségek, ugyanakkor többet magukról, és így a különbség a közösség és a világ körülöttünk.

Helyszínek

Pittsburgh

Address
Duquesne University 600 Forbes Avenue
Pittsburgh, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok