Eastern Virginia Medical School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EVMS felkészíti a tanulókat a pályára alkalmas és együttérző orvosok, egészségügyi szakemberek és tudósok. A diákok részesülnek a széles körű oktatás által biztosított főállású oktatók, akik a koncert az egészségügyi szakemberek az egész közösség.

Az oktatás EVMS felhatalmazza a hallgatók, rezidensek és társait, hogy befolyásolja az emberek szolgálatában állnak. Kínálunk egyedi, gyakorlati tanulási megközelítések, mint például:

Közösségi szolgáltatás-alapú tevékenységek rosszul lakosság. Részvétel az intézményi minőségfejlesztési és érdekképviseleti erőfeszítéseket. Partnerség a regionális vagy globális egészségügyi szervezetek.

EVMS az egyik csak orvosképzésben és az egészségügyi szakmák, a nemzet által alapított közösség, a közösség számára. Mi elsősorban nem csak a felkészülés a következő generációs egészségügyi szolgáltatók, hanem a fordításon felfedezést jobb egészségügyi ellátást az emberek a Hampton Roads. Célunk, hogy a leginkább a közösség-orientált iskola az orvostudomány és az egészségügyi szakmákban az Egyesült Államokban.

Míg az előnyeit felfedezések EVMS globálisan érzékelhetők, a kutatás, az oktatás és a betegellátás erőfeszítéseket nőnek az igények az emberek a mi délkelet-Virginia közösség:

EVMS kar biztosítja az egészségügyi oktatás és a vezetés számára a következő generációs top orvosok, egészségügyi szakemberek és kutatók. EVMS Orvoscsoport orvosok ellátás több mint 1000 beteget naponta. EVMS kutatási törekvések középpontjában a régió legégetőbb egészségügyi problémák. EVMS hajtja éves 824.000.000 $ a helyi gazdasági aktivitást.

EVMS Ösztöndíjak

Abban EVMS, több ösztöndíjat az érdemek, a pénzügyi válsággal, a sokszínűség, érdeklődési területek és szülővárosában áll rendelkezésre.

Helyszínek

Norfolk

Eastern Virginia Medical School

Address
Eastern Virginia Medical School
714 Woodis Avenue
Norfolk,

23510 Norfolk, Virginia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 757-446-5600

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket