East Carolina University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az ECU-ról

Éljen az ígéretnek.

Az ECU első elnökének nyitóbeszédében Robert Wright missziót alapított, amely több mint 100 éve irányítja vezetõit, és ma is irányítja azt. „Az emberek építették az emberek számára, és akár az emberek szolgája is maradhat az emberek előtt.” Úgy vélte, hogy az egyetem olyan képzést kínál, amely megegyezik a felsőoktatás legjobb intézményeivel, miközben az egész régió életminőségének javítása. Milyen örömmel látná, hogy az ECU mennyire sikeresen teljesítette ezt a régóta ígéretet!

Wright azt mondta, hogy „minden hallgatót akar. . . hogy szó szerint távol legyen innen, lelkesedéssel Kelet-Carolina iránt. És nagyon valószínű, hogy te is.

Egyetemi misszió

A hallgatói siker, a közszolgálat és a regionális átalakulás nemzeti modelljének lenni, a East Carolina University :

 • Innovatív tanulási stratégiákat és kézbesítési módszereket használ a hozzáférés maximalizálása érdekében;
 • Felkészíti a hallgatókat a tudással, készségekkel és értékekkel a globális, multikulturális társadalom sikeréhez;
 • Fejleszti a holnap vezetõit a pozitív változások kiszolgálására és ösztönzésére;
 • Új ismereteket és innovációkat fedez fel Észak-Karolina keleti részén és azon túl is virágzó jövő támogatására;
 • Az egészségügyi ellátás átalakítása elősegíti a wellness elérését és csökkenti az egészségügyi különbségeket; és
 • Javítja az életminőséget a kulturális gazdagítás, a tudósok, a művészetek és az atlétika révén.

Küldetésünket oktatás, kutatás, kreatív tevékenységek és szolgáltatás útján hajtjuk végre, miközben a ránk bízott erőforrások jó kezelői vagyunk.

A kiválóság elismerése

Az ECU hallgatói iránti elkötelezettségét, valamint a közösség iránti szolgálatát következetesen elismerték az ország legjobbjai között. Az online tanfolyamoktól és a külföldi tanulmányoktól kezdve a gondozás innovatív módszereitől az ECU elkötelezett amellett, hogy az oktatást és az egészségügyi ellátást mindenki számára elérhetővé tegye.

2018-ban az ECU-t elismerték az US News

 • Legmagasabb rangú online posztgraduális programok a büntető igazságszolgáltatás, az oktatás, az MBA és az ápolás területén, valamint az online alapképzési programok
 • Az orvosi oktatás átalakítása és az egészségügyi rendszer fejlesztése
 • Az észak-karolinai orvosi iskolákban a legmagasabb a háziorvosok aránya, és a nemzet második legnagyobb
 • Gyakorlati tapasztalatok nyújtása a jövőbeli fogorvosok számára innovatív, beteg-központú klinikákban az egész államban
 • A nemzetközi hallgatók felső egyetemévé válása
 • A globális tudatosság és megértés fokozása külföldi tanulmányok révén

Úttörő kezdeményezések

Az osztálytermektől és a kutatólaboratóriumoktól kezdve a műtőszobáig és a bermudai tengerpartig az ECU új alapokat teremtett a nemzetközi jelentőségű egészségügyi kérdések kezelésére irányuló kutatások révén, úttörő szerepet játszott számos életveszélyes betegség kezelésére, élvezte az évszázadok megoldására tett erőfeszítéseket. régi misztériumok és beépített innovatív programok a hallgatók hozzáférésének és sikerének javítása érdekében.

 • Miután a Cape Fear folyóban potenciálisan veszélyes vegyi anyagokat találtak, az ECU kutatói az állam körül működő intézmények kutatócsoportjaihoz csatlakoztak, hogy meghatározzák az ilyen típusú vegyi anyagok egészségügyi hatásait.
 • A Bermudai Nemzeti Múzeummal együttműködésben működő ECU régészek bejelentették, hogy valószínűleg közelebb állnak egy azonosítatlan hajótörés helyének összekapcsolásához az átállott holland magántulajdonos közel 400 éves történetéhez.
 • Az ECU sebészei továbbra is élen járnak az innovatív technikák keletre juttatásában, köztük Észak-Karolinában az elsők között, akik az achalasia kezelésére szolgáló eljárást hajtottak végre. Ez egy ritka rendellenesség, amely korlátozza az ember étkezési képességét.
 • Az ECU új partnerségeket keresett a környező intézményekkel a hallgatók hozzáférésének és sikerének javítása érdekében, ideértve a 18 közösségi főiskolával való közös befogadási megállapodást, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy zökkenőmentesen átalakuljanak a végzettségű programokba.

Az új épületek és programok végtelen lehetőségeket kínálnak

Az egyetem megnézte az új „nappali” szobáját az új fő campus hallgatóközpont megnyitásakor. A Dowdy hallgatói üzletek, az egyetemi irodák és a szervezetek, az élelmiszerbíróság és a 24 -42-es kültéri Pirate Vision digitális képernyőn az új létesítmény „játékváltó” - mondta Dr. Virginia Hardy, a hallgatói ügyekért felelős kancellár. "Bízz bennem - hallgatóink ebben a térben fognak élni.”

Ez az egyetem növekedésének idén nem minden:

 • Az építkezés folytatódik a 2,9 millió dolláros új otthoni kutatás, gazdasági fejlesztés és részvétel céljából. A projekt csak egy része az ECU fokozott erőfeszítéseinek, hogy kapcsolatba lépjen a Greenville közösséggel.
 • A Miller Vállalkozási Iskola otthona felújítása folyamatban van. A VAN és Jennifer Isley Innovációs épület olyan helyet fog biztosítani, ahol a hallgatók együttműködhetnek a termékinnováció és a vállalkozói készség területén.
 • Az új élettudományi és biotechnológiai épület felépítése várhatóan 2019 nyarán kezdődik. Az épület a legmodernebb osztálytermeket és laboratóriumokat foglalja magában biológiai, kémiai és orvosbiológiai / folyamatmérnöki alkalmazott kutatások számára.
 • Az egyetem megújította a part menti tudomány iránti elkötelezettségét egy új tudományos egység létrehozásával - Integrált part menti programok, amely magában foglalja a Tengerparti Tanulmányok Tanszékét és a Tengerparti Tanulmányok Intézetét, a Roanoke-szigeten.
 • Az UNC Kormányzótanácsa jóváhagyta az egyetem azon tervét, hogy 2020 augusztusában új ECU Vidéki Egészségügyi Iskolát hozzon létre - ez az állam csak a második közegészségügyi szentelt iskola.122457_pexels-photo-1438072.jpeg Buro Millennial / Pexels

Közösségi elkötelezettség

Az ECU mottója - a Servire - ebben az évben került életbe. Az egyetem szolgáltatási elkötelezettségét a Firenze hurrikán átvizsgálása után tesztelték. Kalózaink válaszoltak a felhívásra és felhívták a segítséget Észak-Karolina keleti részén, mivel több mint 5000 szolgálati órát rögzítettek, miközben 370 000 dollárt gyűjtöttek hurrikán-adományokból. Vessen egy pillantást az elmúlt év más időszakaira, amelyekben a Pirates segített másoknak:

 • 24 000 dollárt gyűjtött az ECU Pirates vs. Cancer rendezvénye, amely a Vidant Medical Center gyermekgyógyászati programjainak és a gyermekkori agydaganatok nemzeti kutatásának finanszírozására szolgál.
 • Az Avett Brothers az ECU Minges Coliseum-ban rendezett Firenze hurrikán-mentességi koncertje volt, amelynek összege 325 000 USD volt.
 • A volt katonai tagok fogászati gondozását az ECU Smiles for Veterans rendezvénye nyújtotta, míg más tájékoztató programok általános egészségügyi, hallási és beszédszűréseket biztosítottak az észak-karoliniak számára az egész államban.
 • Az élelmezésbizonytalan diákok és a betegek költségmentesen kapnak táplálkozási étkezést az ECU Fő campusán és a Brody Orvostudományi Iskolában található étkezőkocsikban.

A kalóz szenvedélye az atlétika számára

Az ECU Dowdy-Ficklen stadionja 60 millió dolláros felújításon megy keresztül, hogy új klubszintet, lakosztályokat és loge dobozokat, új sajtódobozt és 1000 prémium ülést foglaljon magában. Ez a legkorszerűbb eszköz további bevételt generál a hallgatói sportolókba történő újbóli befektetéshez és tovább növeli a Kalózok rajongói játéknapi tapasztalatait. Nemcsak a táj változott, hanem az ECU atlétikai vezetõsége új szempontokat is felfedt a szenvedély újraélesztése érdekében. Az atlétikában élõ vezetõk közé tartoznak az alábbiak:

 • Dave Hart, az ECU volt atlétikai igazgatója, az atlétikai kancellár különleges tanácsadója.
 • Joe Dooley, az ECU volt férfi kosárlabda edzője visszatér a Kalózok programjának élére. Mielõtt visszatért az ECU-be, Dooley öt Florida konferencia címet és öt egymást követõ 20 nyerõs szezont vezetett a Florida Gulf Coast-ba.
 • Jon Gilbert az ECU atlétikai igazgatója. Gilbert 2017. január óta a Dél-Mississippi Egyetemen igazgatója.
 • Mike Houstont az ECU-nek a futball edzőjének nevezik. A James Madison Egyetemen folytatott hároméves edzői hivatali ideje alatt a houston egymást követő NCAA FCS bajnokságon szerepelt és egy nemzeti címet kapott.

Az ECU hírnévének növelése

Az osztálytermektől a közösségig az ECU oktatói, munkatársai és hallgatói hatása érezhető Észak-Karolina keleti részén és messze túl is. Teljesítik a közösség kiszolgálásának ígéretét, miközben elősegítik a hallgatók jobb előkészítésének lehetőségeit a diploma megszerzése után - mindeközben pedig a kiválóság erős nemzeti hírnevének kiépítésével.

 • Az ECU Kelet-Carolina Szív Intézetének sebészei elvégezték az első TCAR eljárást, egy új, kevésbé invazív eljárást a stroke kockázatának csökkentése érdekében.
 • Az ECU Felmérési Kutatóközpontja elindította a Nemzeti Élet, Szabadság és Boldogság felmérést, hogy felvegye a nemzet alapelveit körülvevő amerikai közvélemény impulzusát.
 • Az egyetem elkötelezte magát a zöldebb egyetem mellett az első fenntarthatósági terv elfogadásával.
 • Dr. Mark Stacy felügyeli az Egészségtudományi Osztály új kancellárként betöltött növekedését és továbblépését.

A jövő finanszírozása

Az adományok és ösztöndíjak ösztöndíjakként szolgálnak a kutatáshoz és kutatáshoz, és támogatást nyújtanak az olyan kezdeményezések számára, amelyek lehetővé teszik, hogy az ECU az innováció legmagasabb szintjén maradjon. Minden kapott ajándék egy lépéssel közelebb hoz minket az egyetem átalakításához, a tudósok ápolásához és a kutatások forradalmasításához. Íme néhány módszer, ahogyan ezek a dollárok finanszírozják az ECU, az állam, a nemzet és a többi jövőjét:

 • 210 millió dollár

Az ECU eddig átfogó adománygyűjtési kampányához begyűjtött összeg, és az összeg napi szinten tovább növekszik.

 • 9,7 millió dollár

Az USA Oktatási Minisztériumának támogatása az iskolavezetés és a tanulók közötti kapcsolat tanulmányozására, segítve az igazgatókat a tanárok jobb támogatásában és végül a hallgatói eredmények javításában.

 • 5 millió dollár

Névtelen ajándék a BB-nek

 • 5 éves, 2,5 millió dollár

A Nemzeti Egészségügyi Intézetek támogatása Dr. Kym Gowdy-nak annak tanulmányozására, hogy a talajszint légszennyezettsége hogyan és miért okozhat különféle egészségügyi problémákat a légzőszervi fertőzések gyakoriságának csökkentése érdekében.

 • 1,38 millió dollár

Nemzeti támogatás, amelyet Dr. Brandon Schultz kapott, annak megvizsgálására, hogy egy komoly videojáték miként segítheti az ADHD-t serdülőket az akadémiai megküzdési képességek elsajátításában.

 • 1000 új ösztöndíj

A kancellár tudósok programja 2019 őszén kezdve általános ösztöndíjakat fog biztosítani az újoncoknak, köszönhetően James és Connie Maynard és lánya 1 millió dolláros ajándékának, húsvétkor.

Helyszínek

Greenville

Address
East 5th Street
27858 Greenville, Észak-Karolina, Amerikai Egyesült Államok