Ellis Online College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Ellis Különbség: Online tanulás on a legjobb A szétválást a rangos New York-i Technológiai Intézet (nyit), Ellis Főiskola hozták létre, hogy dolgozó felnőttek és a hiteles módon előre pályafutásuk kihasználva minden előnyét az online tanulás. Az egyik első főiskolák megvalósítani az érték az online tanulás, nyit egy 50 éves felsőoktatási intézmény több mint 70.000 öregdiák, három New York-i területen campusok és egyre több helyen szerte a világon. Miért Ellis Főiskola nyit? Ellis Főiskola biztosítja a kiváló oktatás a bárhol, bármikor kényelmesen az interneten. Ez egy nagyon interaktív, közösség-orientált környezetben, ami online tanulás gazdagító és kellemes élmény.

Ellis befogadja időbeosztásukba, lehetővé téve, hogy egy osztály egy időben, és kínál kezdési időpontok háromhetente. Rövidpályás kifejezések lehetővé teszik, hogy hamar véget ér! Ellis számos előnye a hagyományos offline iskola, egy kiterjedt virtuális campus, amely lehetővé teszi a diákok és a tanárok, hogy kölcsönhatásba lépnek, a véleménycserére és a kölcsönös érdekek, és épít az értékes barátságok és szakmai hálózatok, amelyek annyira fontosak a mai gazdaságban. Ellis elmerülhet a valós munkahelyi helyzetekben, amely lehetővé teszi, hogy "cselekvés által tanuljanak" és ismeretek és készségek megszerzését, amit azonnal alkalmazni. Ellis egyedülálló, interaktív web-alapú online tanulási platform szállít gazdagító és kellemes élmény dinamikus Flash-gyakorlatok, videók és tüntetések. Ellis kínál presztízs és stabilitás való társulása New York Institute of Technology, anélkül, hogy a szóváltás ingázók és a campus. Ellis online MBA programot kínál tanfolyamokat együtt dolgoznak a világ vezető üzleti iskola, köztük a Columbia University Business School, a Stanford Egyetem és a University of Chicago Graduate School of Business. Ellis az egyik elismert vezető online tanulás a szakmai fejlődés, a tanítás alkalmazottak fentről munkaadók köztük a General Motors.

Juthat hozzá Főiskolai oktatás Online tapasztalt Kar Ellis College oktatók igazi mesterei a jármű. Amellett, hogy a főállású oktatók, Ellis hasznosítja lenyűgöző kiemelkedő üzleti vezetők és a szakemberek, hogy teljesíteni a főiskolai oktatás online, hozzátéve, egy tapasztalt, valós szempontból, hogy kéz a kézben a mi karrier-alapú tanterv. Minden Ellis oktató szerzett Ph.D. vagy mesterképzések a tárgyuk, közel fele tanári kar, kezében egy doktori vagy egyéb terminál diplomát. Ellis aktívan keresi vezető oktatók, akik hatékonyan átadni egy főiskolai oktatás online, ezért a legtöbb új Ellis oktatók előtt tanítási tapasztalattal. Ellis azt is biztosítja, hogy minden oktató végezzen el egy intenzív képzési programot az online oktatás. Ezen kívül új oktatók kapnak coaching során a kezdeti tanfolyamok, és minden kar arra ösztönzik, hogy vegyenek részt rendszeres nevelési Webcasts a legújabb online oktatási gyakorlat. Azáltal, hogy képzett, kvalifikált utasítást párhuzamosan a legújabb online oktatási platformok, Ellis kínál egy gazdag és kifizetődő környezetben fogadja a főiskolai oktatás online. A legmagasabb Oktatási Standardok Ellis folyamatosan figyeli a oktatók, hogy biztosítsa a tanítás eredményességét. Hallgatói visszajelzések is összeállított, hogy további betekintést az oktató gyakorlatokat. Ezen kívül minden oktató évente felülvizsgálatra kerülnek át egy intenzív tanfolyam által végzett audit másik tagja a kari Ellis, biztosítva, hogy minden oktatónak is értékes és hatékony pedagógus egész hivatali ideje. Ellis oktatók köti tíz vezérelv, hogy minden egyes kurzus a megnyerő, élmény minden hallgató számára:

Indítsuk el a tanfolyam egy időben és magával ragadó módon. Világosan el a hallgatók elvárásainak, és megvitassák a várakozásokat az Ön számára. Érhetünk el a kevésbé érintett és veszélyeztetett tanulók. Mindig fenntartani a pozitív, biztató hangot a diákok. Jelen lenni, és részt vesz az osztály minden vitát. Mutassa be egy szilárd elsajátítását tanfolyam tartalmát, és mindig viselkedj profi módon. Fenntartja a magas szintű szolgáltatást által megkövetelt Ellis Főiskola, köztük 48 órás átfutási az osztályozott feladatok és a rendelkezésre álló heti hat napon. Hogy értelmes és megvalósítható visszajelzést minden osztályozni feladatokat. Megfelelő útmutatást a politika és az eljárások. Töltse ki végső kurzus tevékenységek időben, pontos módon.

Kar Szabad amikor szüksége van rá Ellis Főiskola biztosítja, hogy az általa oktatók állnak rendelkezésre, és megközelíthető-belül és kívül egyaránt az osztályban. Minden oktató köteles bejelentkezni legalább heti hat napon, hogy válaszoljon a kérdésekre, és részt vesznek a diákok megbeszéléseket. Emellett számos oktatók tart rendszeres, valós idejű csevegést a tanfolyam platform, ahol tudnak válaszolni a kérdésekre, és edzője diákok közelgő feladatokat. A diákok is kölcsönhatásba magántulajdonban az oktatóval keresztül Kar 1-1 vehető szolgáltatás keretében minden kurzus. Ez a széles körű elérhetősége biztosítja, hogy kap személyre szabott figyelmet és támogatást, amire szükséged lehet, miközben folytathatják a Ellis College oktatás online

Helyszínek

New York

Address
1855 Broadway
New York, NY 10023
US

1002 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: