Hivatalos Leírás

Szeretné bővíteni a tudását, frissíteni a készségeket és eljutni a karrierje következő szintjére? Mester programjaink célja, hogy megfeleljenek a piac igényeinek. Friss, személyes, gyakorlati megközelítést alkalmazunk. Tehetséges professzorok és diákok, akkor aktívan vegyen részt mind az elmélet és a gyakorlat. Élvezheti az esti osztályok kényelmét, vagy teljes mértékben befejezheti a diplomáját. Mindenekelőtt felkészülsz arra, hogy új bizalommal lépj be a szakmai vezetés életébe.

Tanulás vezetni egy együttműködő világban

Üdvözöljük a következő generációs posztgraduális programokban, amelyek segítenek elérni a következő szintet. Ha el akarja mozdítani a pályafutását, vagy pályafutását áttérni kívánja, az Elmhurst College rendelkezik a programokkal az Ön számára. Gyűjtsd össze a platformokon átívelő technikai készségeket, amelyekre szükséged van, hogy segítsenek elérni céljait és lehetőségeit. Friss megoldások kidolgozása a valós kihívásokra projektalapú tanulással. A programigazgatók az Ön rendelkezésére állnak - segíti Önt abban, hogy mindent megtárgyaljon az osztályoktól a karrier irányába. Innovatív és rugalmas programunk célja, hogy optimalizálja karriercéljait, és felkészítse Önt munkájára számos nagy növekedési ágazatban. Fegyelem nélkül elköteleztük magunkat az oktatásban, amely megtartja Önt a görbe előtt.

Mesterfokozatok

 • Számítástechnikai informatika
 • Adat tudomány
 • Földrajzi információs rendszerek (GIS)
 • MBA - részmunkaidőben, teljes munkaidőben
 • Ellátási lánc menedzsment
 • Projektmenedzsment

Elmhurst College - a megfelelő választás

 • A bizalom sikere: a programigazgatók nem csak szakemberek a területükön: elkötelezettek az elérésük bővítésével, bölcsek tanácsadásával és az emberekkel kapcsolatos ismeretekkel, amelyeket minden vezetőnek szüksége van.
 • Rugalmasság a munka megteremtéséért: a programokat úgy terveztük, hogy illeszkedjenek elfoglalt menetrendbe. A programokat különböző formátumokban kínálják, így maximális kényelmet biztosítanak Önnek.
 • Megfizethető választás: az Elmhurst College ismételten rangsorolja a Best Value kategóriát az akadémiai minőség és a költségek tekintetében.
 • Kényelmes helyszín: gyönyörű campusunk mindössze 15 mérföldre nyugatra fekszik Chicago belvárosától, és könnyen megközelíthető autóval vagy vonattal.

Vegyük a következő lépést

Ha úgy gondolja, hogy választja, javasoljuk, hogy látogasson el az Elmhurst campusba. Megismerkedhetünk felvételi eljárásainkkal, meglátogathatjuk a campusunkat, és megnézhetjük magunkat, hogy mi is az Elmhurst College . Információkérés: érdeklődő programra vonatkozó információk kérése, online űrlap kitöltése. Chat Live egy Felvételi Tanácsadóval. Csevegj online ma. Jelentkezz most!

ranglisták

Elmhurst a Közép-Nyugat első 10 regionális egyetemén áll, az US News szerint

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Elmhurst College

A projektmenedzsment mestereivel megtudhatja, hogyan juthat el a tudományágakhoz és a funkciókhoz, mindenki nyelvét beszélve, a csapat koordinálásához. Megtanítjuk Önt a ... [+]

Légy az, aki készen áll

Koordinálja a tervezést, az embereket, a folyamatot és a terméket.

Minden szervezetnek megbízható vezetőkre van szüksége, akik vállalhatnak felelősséget a projekt sikerességéért. Ezért segítünk az Elmhurstben az alapvető kompetenciák kidolgozásában, így időben, a költségvetésen és a specifikáción keresztül projekteket tudunk nyújtani számos területen és szakmában.

Tanulj meg, hogy vezessünk egy együttműködő világban

A projektmenedzsment mestereivel megtudhatja, hogyan juthat el a tudományágakhoz és a funkciókhoz, mindenki nyelvét beszélve, a csapat koordinálásához. Megtanítjuk Önt a projektek felügyeletéhez szükséges eszközöknek és technikáknak: a költségvetés és a monitoring, a kommunikáció és a csapatépítés, a kockázatkezelés és a döntéshozatal.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Elmhurst
Február 2020
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul

MSc

Elmhurst College

Ha megérted az üzleti tevékenység egyik végéből a másikba, elengedhetetlenné teszed magad - egy olyan városban, amely a világ egyik legnagyobb közlekedési és logisztikai ... [+]

A világ összekapcsolása

Ha megérted az üzleti tevékenység egyik végéből a másikba, elengedhetetlenné teszed magad - egy olyan városban, amely a világ egyik legnagyobb közlekedési és logisztikai központja.

Mint professzionális navigáció komplex és globális üzleti környezetben, szüksége van egy olyan fokra, amely hozzáadott értéket. Az Elmhurst MSCM-jével a szervezetek a keresett know-how-t kínálják a jól működő ellátási láncok tervezésében, tervezésében és működtetésében.

Meg fogja ismerni azokat a szerepeket, amelyeket egy üzleti funkcionális terület az ellátási láncban betölt, és az ellátási láncok működtetéséhez szükséges többfunkciós együttműködési stratégiákat. De az Elmhurst-ban megszerzett elemzői készségeinek mélysége adja meg az igazi vezetői izmaidet.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Elmhurst
Augusztus 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
22 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Graduate Studies at Elmhurst College

Location address
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, US
Social Media