Fort Hays State University Graduate School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

FHSU vezető előrelátó, vállalkozói egyetem a Midwest. Van egy beiratkozási több mint 13000 diák és felajánlja száz bizonyítvány és szakok a társult vállalkozás, főiskolai és egyetemi szinten keresztül 28 egyetemi szervezeti egységek. Mi vonzza célorientált diákok, akik szeretnének premier tanulási lehetőségek belül és kívül egyaránt az osztályteremben együtt rendkívüli one-to-one figyelmet és támogatást.


A professzorok a kiváló tanárok, akik motiválni a diákokat, hogy fejlesszék kivételes tehetség. Ennek eredményeképpen a diákok végzős mély elismerését a tudás, valamint a szakmai készségek és bizalom, hogy nekik versenyelőnyt a karrierjük, és most egy életen át.


Félúton található a Denver és a Kansas City, FHSU egy barátságos közösség szívében a történelmi Hays, olyan közösség, amely ünnepli a határ menti gyökerek és a modern érzékenység - kávézók, egy-az-egy-fajta éttermek, üzletek és egy nyüzsgő művészeti jelenetet.


Fort Hays Állami Egyetem már régóta a politika, hogy az információ könnyen elérhető, és biztosítja a megfelelést a szövetségi HEA HEOA jogszabályokat.

Akadémiai Ügyek

Akár egy középiskolás diák a nyugati Kansas szeretnének kezdeni a főiskolai karrier, tagja a katonai törekszik, hogy a teljes mértékben, vagy egy profi kereső folyamatos képzés, a Fort Hays Állami Egyetem több száz oklevelet, bizonyítványt és természetesen lehetőségként graduális és posztgraduális szinten.

Fort Hays Állami Egyetem arra törekszik, hogy minden egyén innovatív, elérhető és megfizethető oktatási lehetőségek. A mi elsődleges célja, hogy felkészítsen a mélyreható oktatást, a gyakorlati gyakorlati tapasztalat és nemzetközi szempontból szükséges, hogy sikeres legyen, részt tagjai a 21. század munkaerő.

  • Tanulási lehetőségek rendkívüli mélység
  • Kiemelkedő oktatói, akik kivételes figyelmet és támogatást
  • Elvárás a társadalmi, állampolgári, és a szakmai elkötelezettség
  • A partnerség fejlesztése, amelyek összehozzák kultúrák, perspektívák, és gondolkodás
  • Innováció, ami hajtja megoldások

Jövő International Students

Háromféle módon lehet alkalmazni, hogy részt vegyen a Fort Hays Állami Egyetem, mint egy nemzetközi diák: egy végzős hallgató, egyetemi hallgatóként, mint egy angol mint második nyelv Diák.

Tudod kap hozzáférést 22 végzős program áll rendelkezésre a nemzetközi diákoknak, beleértve az üzleti, tudományos és informatikai szakok. Több mint 60 akkreditált programok közül lehet választani, hogy jelentős az egyetemi hallgatóként. Angol képzéseket biztosít az elejétől a fejlett szintű angol nyelvtudás.

Egyetem


Fort Hays Állami Egyetem egy biztonságos, szép és barátságos egyetemen mintegy 4300 diák vesz osztályok az egyetemeken, köztük mintegy 270-re 24 különböző országból. Karunk és a személyzet híresek rendkívüli személyes figyelmet és támogatást nyújtott a diákoknak, és segítséget nyújtson a nemzetközi diákok is működik, mint például az angol mint második nyelv programot, és a személyzet elkötelezett a segítséget a külföldi diákok a nemzetközi hallgatói szolgáltatások Irodai.

FHSU található Hays, Kansas, félúton Denver és a Kansas City naponta négyszer légi szolgáltatás és a Denver, Colorado. A diákok élvezik az előnyeit a kis város életében a széles kulturális kontextusban egy egyetem hozzáférést nagyvárosban az Egyesült Államokban.Helyszínek

Wichita

Fort Hays State University

Address
Fort Hays State University
600 Park Street

67601-4099 Wichita, Kansas, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 785-628-3478

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket