Fairmont State University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Fairmont State University, Egy 120 hektáros főépületben Fairmont, része az állam növekvő csúcstechnológia folyosón. Ahol régóta a tudományos kiválóság, szakszervezet olyan hely, ahol a tanítás és tanulás kérdése, és a diákok az első kiemelt. Alapított 1865, mint az állam első magán normál iskolába West Virginia, FSU ünnepli Sesquicentennial 2015-ben.

Az elmúlt évtizedben, a fő campus bővült új építési beleértve Engineering Technology Building, diákcentrumban, Residence Hall, garázs, jobb könyvtári létesítményt, és jelentős ADA hozzáférhetőség javítására.

Falcon tények

Major Options

80 alapképzési szakok, valamint öt posztgraduális képzési programok, minden diák megtalálja a megfelelő illeszkedés.

Falcon Szereplők

Vámpírok (a név egy csoportja Falcons) szárnyal mintegy 4200 diák.

Otthon, a dombok közé

FSU fő campus található Fairmont, Nyugat-Virginia, barátságos város 19.000. A campus ad otthont a Frank és Jane Gábor West Virginia Folklife Center. FSU tartalmaz egy ága campus Clarksburg, melynek neve a Gaston Caperton Center. A Robert C. Byrd National Aerospace Education Center, található a közelben Bridgeport, kínál több program a légi közlekedésben.

Kar Interaction

A hallgató kar aránya 17: 1, és az átlagos osztálylétszám 22, FSU teszi minden hallgató először.

Vegyen részt!

A görög élet, a Szervezeten belüli Sport, a Anime Club, több mint 80 diák szervezetek szakszervezethez tartoznak.

Fighting Falcon

Tagjaként a Mountain East konferencia, szakszervezet egy NCAA Division II iskola felvázoló 16 egyetem sport. Gyere felvidítani a Falcons a mi kabalája Freddie.

KÜLDETÉSNYILATKOZAT: A Mission of Fairmont State University az, hogy az egyének lehetőségeit, hogy elérjék a szakmai és a személyes célok és fedezze szerepeket felelős állampolgári, hogy támogassák a közjó érdekében.

JÖVÔKÉP: Fairmont State University arra törekszik, hogy országosan elismert, amely modellként szolgálhat elérhető tanuló-központú intézmények, amelyek elősegítik a tanulók sikere az átfogó oktatási és kiváló oktatási, rugalmas tanulási környezetek, és a kiváló szolgáltatásokat. Diplomások a tudás, készségek és szokásait szem előtt tartva szükséges szellemi növekedés, a teljes részvételi demokráciáért, a foglalkoztathatóságot, és a vállalkozó szellem a változó környezetben.

A Mese

Fairmont State UniversityGyökerei visszanyúlnak a formáció a közoktatás, az állami West Virginia. Az első magán normál iskolába West Virginia-ben alakult, Fairmont 1865-ben John N. Boyd, az iskola első igazgatója, a tanárok képzésére.

Az elmúlt 147 évben az egyetem sok változást a nevet - a West Virginia Normal School a Fairmont, a Fairmont State Normal School a 1870-es, a Fairmont Állami Tanítóképző Főiskola 1931-ben, a Fairmont State College 1944-ben, hogy Fairmont State University 2004-ben. Ezek a változások azt jelzik, folyamatos bővítése programok és célját.

1923-ban, a Fairmont State Normal School először kínált egy négy éves főiskolai szak oktatás, így az iskola a főiskolán. Ma FSU kínál több mint 80 érettségi fok az üzleti, oktatási, mérnöki és műszaki, képzőművészeti, bölcsészettudományi, valamint ápolási és társuló egészségügyi adminisztráció. Végzős programokat dolgoztak ki, az oktatásban, az üzleti és a büntető igazságszolgáltatás.

Az egyetem változások helyen Fairmont is tükrözik a folyamatos növekedés. Február 27-én 1867-ben a normál iskolai lett egy állami intézmény. Kezdték építeni a tégla épület északnyugati sarkán Adams és Quincy utcák még ebben az évben. 1893-ban, az iskola költözött új épületbe a Second Street és a Fairmont Avenue. A 1917 elején, a Fairmont State Normal School költözött az épületbe most hívott Hardway Hall, amely ül dombon Locust Avenue.

Választhatnak az egyetlen, oszlopos épület egy dombon, hogy volt egyszer része a tejüzem, az egyetem 120 hektáros campus bővült, így több mint 23 épület. Az elmúlt évtizedben, új építés, beleértve egy új diák center, garázs, Residence Hall, és egyetemi épület, valamint az infrastrukturális fejlesztéseket is hozott, amelyek jelentős hatást gyakorolt ​​a hozzáférhetőség és a szépség a campus. FSU tud két műholdas helyen Harrison megyében, a Gaston Caperton Center Clarksburg, és a Robert C. Byrd National Aerospace Education Center Bridgeport. FSU továbbra is keresni a módját, hogy elérje a határon túli West Virginia és a nemzet, hogy kapcsolatokat építsenek.

A Bizottság az első hivatalosan nyilván beiratkozási 30 diák 1868-ban, FSU nőtte ki magát a harmadik legnagyobb az állami egyetemek egy beiratkozási mintegy 4600 diák. Az első diák, Hyre D. Clark a Buckhannon, diplomáját a normál iskolai 1872-ben. Ma, FSU van egy öregdiák-hálózat több mint 29.000 büszke Falcons

Tegyen egy virtuális sétát itt

Helyszínek

Fairmont

Fairmont State University

Address
1201 Locust Avenue

26554-2470 Fairmont, Nyugat-Virginia, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 800-641-5678

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: