Florida Coastal School of Law

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Florida Coastal School of Law (Parti törvény) található Jacksonville, Florida az Egyesült Államokban. Florida Coastal School of Law JD program által akkreditált American Bar Association (ABA) és az online LL.M. programok a beleegyezés az ABA.

Florida Coastal School of Law hallgatók érkeznek mintegy 46 állam és számos országban, ami körülbelül 254 főiskolák és egyetemek. Ők hozzák magukkal sok különböző háttérrel és szakmai tapasztalatok szerte az országban és szerte a világon.

Főállású oktatók több mint 50 ABA-akkreditált jogi iskolák szerte az országban, beleértve a kaliforniai Berkeley, Duke University, Georgetown University, New York University, University of Michigan, Florida State University és a University of Florida.

Florida Coastal School of Law biztosítja a magas színvonalú jogi oktatás, amelynek középpontjában a diákok eredményeire, gyakorlat-készségét, és az innováció. Parti törvény kínál számos innovatív online programok, beleértve a LL.M. az amerikai jogban Nemzetközi Jogi, Egy LL.M. Általános jogi tanulmányokÉs egy LL.M. vagy Certificate in Logisztikai és Közlekedési.

Helyszínek

Jacksonville

Florida Coastal School Of Law

Address
Florida Coastal School of Law
8787 Baypine Road

FL 32256 Jacksonville, Florida, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
+1 904-680-7700

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: