Florida International University College of Communication, Architecture + The Arts

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Kommunikációs, Építészeti és Művészeti Főiskola (CARTA) külön tapasztalattal rendelkezik hallgatóink számára a szoros együttműködésről egy díjnyertes karral, országosan rangsorolt akkreditált programokban, Miami, North Miami és Miami Beach szívében. az ország legélénkebb, legkülönfélébb és legkreatívabb városai!

A dél-floridai és azon túli információs, innovációs és kulturális gazdaság irányításának elkötelezett missziónkra összpontosítva elkötelezettek vagyunk egy olyan transzdiszciplináris tanterv mellett, amely felkészíti diplomáinkat értelmes karrierre és vezető szerepre a választott szakmákban.

Az SCJ Dean tanácsadó testületének (DAB) küldetése, hogy iskolánk folyamatosan figyelemmel kísérje az általunk kiszolgált szakmák és iparágak jelenlegi igényeit és jövőbeli trendjeit. A DAB tagjai létfontosságúak iskolánk erőfeszítései terén is a fejlesztési céljaink eléréséhez szükséges erőforrások megszerzésében a leendő magánszemélyekkel, alapítványokkal és vállalati adományozókkal való kapcsolattartás révén. A DAB tagjai az iskola dél-floridai, regionális és nemzetközi nagyköveteként szolgálnak. A tagok örülnek annak, hogy az ország egyik legjobb újságírói és tömegkommunikációs iskolájához kapcsolódnak.

Helyszínek

Miami

Address
Southwest 8th Street,11200
33199 Miami, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket