Florida State University College of Medicine

Bevezetés

Hivatalos Leírás

"A Florida State University College of Medicine olyan orvosok, orvos-asszisztensek és tudósok előállítása vagyunk érdekeltek, akik gondoskodó szakemberek mind az orvostudomány, mind az orvostudomány területén. Ez a folyamat a megfelelő hallgatók - olyan emberek kiválasztásával kezdődik, akik jól fognak dolgozni betegek és az egész egészségügyi csapat. Miután gondosan kiválasztottuk hallgatóinkat, elmélyítjük őket egy olyan kultúrában, amely megtestesíti azokat a jellemzőket, amelyeket várhatóan látni fogunk diplomáinkban. Az orvos, a PA és a Ph.D. az orvosbiológiai programokban az FSU hallgatói tanulni olyan környezetben, amely értékeli a sokféleséget, a kölcsönös tiszteletet, a csapatmunkát és a nyílt kommunikációt. Aktívan részt vesznek egy olyan innovatív tantervben is, amely felkészíti őket arra, hogy egész életen át tanulók legyenek az orvostudomány és az informatika robbanásszerű növekedésének korszakában. "

A Florida State University College of Medicine olyan példaértékű orvosokat oktat és fejleszt, akik betegközpontú egészségügyi ellátást folytatnak, ismereteket fedeznek fel és fejlesztenek, valamint reagálnak a közösségi igényekre, különösen az idősebb, vidéki, kisebbségi és alulteljesített lakosság szolgálatában.

Az FSU Orvostudományi Főiskola vezeti a nemzetet az együttérző orvosok felkészítésében, hogy a legmagasabb színvonalú 21. századi betegközpontú gyógyszert juttassák el a legnagyobb szükséget szenvedő közösségekhez.

Helyszínek

Tallahassee

Address
West Call Street,1115
32304 Tallahassee, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket