Florida State University Panama City

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Florida State University Panama City életet megváltoztató oktatási és társadalmi lehetőségeket kínál, amelyek felkészítik a hallgatókat, oktatókat és közösség tagjait céljaik elérésére, a sokszínűség gazdagabb kultúrájának kialakítására és az egész életen át tartó tanulás szellemének elősegítésére. A környékbeli katonai létesítményekkel, az ipar vezetőivel és a Florida State University más tanszékeivel és főiskoláival együttműködve az oktatási tapasztalatokat úgy alakítjuk, hogy a felsőoktatás elérhetőbbé váljon Florida északnyugati részén lakók számára.

A Florida Állami Egyetem az ország egyik elit kutatóegyeteme, és az FSU Panama City felerősíti az egyetem erőfeszítéseit a tudomány, a technológia, a művészetek, a bölcsészet és a szakmák területén való ismeretek megőrzése, bővítése és terjesztése érdekében.

Bayside-i campusunk egy innovatív gondolkodók közösségének ad otthont, akik olyan programokat hoznak létre, amelyek támogatják és előrevetítik Észak-Florida üzleti és ipari igényeit, előkészítve a munkaerőre kész hallgatókat a régió gazdasági igényeinek kielégítésére.

Helyszínek

Tallahassee

Address
W College Ave,600
32306 Tallahassee, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket