Florida State University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Graduate School támogatja a végzős hallgatókat minden programban a Florida State University . Segítünk akadémiai kérdésekben, tanácsot adunk az egyetemi szintű követelményekkel kapcsolatban, információt nyújtunk a pénzügyi támogatás rendelkezésre állásáról, ideértve az asszisztensi ösztöndíjakat és ösztöndíjakat, valamint a tézisek és disszertációk jóváhagyását.

Graduate School Missions:

  • Segít a Florida State University végzős hallgatóinak azáltal, hogy tanácsadást nyújt általános akadémiai kérdésekben, egyetemi szintű képzettségi követelményekkel kapcsolatban, valamint információt nyújt a pénzügyi támogatás rendelkezésre állásáról, ideértve az asszisztensi ösztöndíjakat és ösztöndíjakat; tézisek, értekezés és disszertáció jóváhagyása; és elősegítik készségeik és tudásuk fejlesztését, hogy vezetővé váljanak a globális közösségben.
  • Együttműködik a Florida State University Egységekkel, beleértve az összes akadémiai programot, tanszéket és főiskolát, valamint a Globális Engagement Központot, az Intenzív Angol Tanulmányok Központját, a Karrier Központot, az Egészségügyi Központot és az Egyetemi Könyvtárakat a végzős hallgatók igényeinek kielégítése érdekében; és olyan nemzeti szervezetekkel működik együtt, mint például a Diplomás Iskolák Tanácsa, az Állami és Földtámogatási Egyetemek Szövetsége és a Nemzeti Kutatási Tanács, hogy elősegítsék a végzettség oktatását.
  • Kapcsolatba lép a Kar Fejlesztési és Fejlesztési Hivatalával és a Pályakezdő Politikai Bizottsággal az egyetemi végzettséget befolyásoló politikák létrehozása és felügyelete érdekében.

Helyszínek

Tallahassee

Address
W College Ave,600
32306 Tallahassee, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket