Fontbonne University College of Education and Allied Health Professions

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Nézze meg közelebbről a jövőjét

A Fontbonne Egyetem Oktatási és Szövetséges Egészségügyi Szakmai Főiskolája, amelyet helyileg, regionális és országosan is ismertek a minőségi programokról, fokozatokat és továbbképzéseket kínál, hogy a legfrissebb kutatások, információk és képzések csúcsán tartsa Önt. Az alap- és posztgraduális programok magukban foglalják a kommunikációs rendellenességeket és a siketek oktatását, az oktatást és a gyógypedagógiát, valamint a család- és fogyasztói tudományokat.

Ha azt tervezi, hogy tanár, gyógypedagógus, terapeuta vagy klinikus lesz, akkor azt tapasztalja, hogy az Oktatási és Szövetséges Egészségügyi Szakmai Főiskola átfogó, interdiszciplináris megközelítést kínál az oktatás számára vonzó, kihívásokkal teli és támogató tanulási környezetben. Az oktatók és a hallgatók együttműködnek - a hatékony gyakorlat kritikus készsége -, és a hallgatók hozzáférhetnek a kritikus klinikai és oktatási gyakorlati lehetőségekhez.

Osztályok

Az 1963-ban létrehozott Siketek Oktatási Osztályunknak nagy hagyománya van a legmodernebb technológiák és tanulási források kínálatában, ötvözve a természettudományt a tanítás művészetével annak biztosítása érdekében, hogy felkészültek legyenek, mielőtt belépnek az osztályterembe.

A Főiskolán keresztül kínált diplomák és kisebb programok hangsúlyozzák a tudomány, a kutatás és a technológia keverékét, kiegészítve a gyakorlati munkával, hogy jól átfogó oktatást nyújtsanak, amely személyre szabottan megfelel az Ön igényeinek. A Tanári és Terapeutaképző Központ és a Keményen Beszéd, Nyelv és Hallás Klinika kiterjeszti a közösség elérésének és szolgálatának képességét, miközben gyakorlati tapasztalatokat nyújt hallgatóink számára.

Helyszínek

St. Louis

Address
Wydown Boulevard,6800
63105 St. Louis, Missouri, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket