Gallaudet University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1856-ban Amos Kendall, a két elnöki adminisztráció idején posztmester támogatta két hektáros birtokát Washington DC északkeleti részén, hogy iskolát és házat létesítsen 12 siket és hat vak hallgató számára. A következő évben Kendall rábeszélte a Kongresszust az új iskola beépítésére, amelyet Columbia Intézetnek hívtak a siket és ostoba és vak emberek oktatására. Edward Miner Gallaudet, Thomas Hopkins Gallaudet fia, az Egyesült Államokban a siket hallgatók számára létrehozott első iskola alapítója lett az új iskola szuperintendense.

A kongresszus 1864-ben felhatalmazta az intézményt egyetemi diploma megszerzésére, és Abraham Lincoln elnök aláírta a törvényt. Gallaudet az intézmény elnökévé tették, ideértve a főiskolát is, amelyben abban az évben nyolc hallgató vett részt. Az első indulás 1869 júniusában elnökölt, amikor három fiatal férfi diplomát kapott. Okleveleiket Ulysses S. Grant elnök írta alá, és a mai napig az összes Gallaudet diplomások diplomáit az Egyesült Államok elnöke írja alá.

1894-ben az intézmény főiskolai részének nevét megváltoztatta Gallaudet Főiskolára Thomas Hopkins Gallaudet tiszteletére, és 1954-ben a Kongresszus által az egész intézmény Gallaudet Főiskola néven ismertté vált.

Manapság a siket és a halló embereket tekintik a Gallaudetnak, mint elsődleges erőforrásnak a siket emberekkel kapcsolatos dolgokhoz, ideértve az oktatási és karrierlehetőségeket is; nyílt kommunikáció és vizuális tanulás; süket történelem és kultúra; Amerikai jelnyelv; és a technológia hatása a siket közösségre.

Helyszínek

Washington

Address
Florida Avenue Northeast,800
20002 Washington, Columbiai körzet, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket