Georgia State University - J. Mack Robinson College of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A probléma megoldása

A Robinson Üzleti Főiskola olyan diákok, oktatók és szakemberek közössége, akik szakértelmüket az intelligensebb üzleti döntéseket megalapozó ismeretek felfedezésére specializálják.

A város gazdag történelmével a Robinson College Atlanta központjában található, vezető szerepet tölt be a helyi és a globális üzleti partnerekkel, és támogatja a több mint 60 000 embert érő alumni hálózatot, a kisvállalkozásoktól a globális vállalatokig . Erős kapcsolataink vannak szerte a világon - és meggyőződünk arról, hogy diákjaink is.

Programjainkat úgy alakítottuk ki, hogy a diákokat az osztályteremen kívülre tolják, és olyan tapasztalatokat kínáljanak, amelyek áthidalják az üzleti oktatás és az üzleti világ közötti szakadékot. Nemzetközileg elismert karunk nemcsak szakterületei, hanem gazdag szerzők, kiváló kutatók és díjnyertes vezetők.

Robinson diákok kiemelkednek

A helyi vállalkozók tanácsadójaként dolgozó diákjainkat üzleti tervek, piackutatás és termékértékelések nyújtják. Az üzleti partnerekkel párhuzamosan dolgoznak, hogy megoldják a valódi nagy adatproblémákat, és hangos megoldásokat kínálnak. Diákjaink világszerte tanulnak a világszerte működő vállalkozásokról. Versenyek, hackathonok és vállalkozói kihívások esetén versenyeznek a legjobb ranglistákért. A diplomások a legmagasabb pozíciókat töltik be, emelnek és nevet adnak maguknak és a Robinson Főiskolának.

Szerezzen közelebb a vállalkozáshoz

  • Pénzügyi vezetői szimpóziumok. A féléves pénzügyi vezetői szimpózium a C-suite vezetők, vállalkozók és pénzügyi szakemberek paneljeiből áll, akik a diákokat a legjobb üzleti gyakorlatokra, a megjelenő trendekre és az üzleti jövőre mutatják. -suite ügyvezető két Fortune 500 vállalatnál és egy magántőke-fordulatban, a Symposia múltbeli témái közé tartozik az M
  • Mentor Program. A diákok kaphatnak vezetői mentort, hogy karrier-tanácsadást és üzleti kapcsolatokat biztosítsanak. A mentorok közé tartoznak a C-suite vezetők olyan cégekben, mint a Georgia Pacific , a Turner Broadcasting , a BlueLynx , a Churches Chicken , a Printpack és az Oglethorpe Power .
  • Pénzügyi vezetői hálózat. A Pénzügyminisztériumhoz tartozó pénzügyi vezetői hálózat (FLN) hozzáférést biztosít az Atlanta vezető vállalataihoz, mint például az Equifax, a Mohawk Industries , az Intercontinental Hotel Group , a Georgia Pacific , a Westrock , a Mueller Water Products , a PrimeRevenue, és Alvarez
  • Az év pénzügyi vezetője (FLY) Díjak. A Pénzügyminisztérium a FLY-díjakat , az éves rendezvényt szponzorálja, amely elismeri a pénzügyi közösség kiemelkedő vezetőit, és segíti a diákok összekapcsolását az Atlanta pénzügyeinek „mozgatóival és remegőivel”.
  • Pénzügyi vezetői kurzus. A Residence Leadership tanszékünkben a Financial Leadership Course a karrier és az emberi tőke fejlesztésére összpontosít a mentorálás, a karrierértékelés tesztelése és a vezetői beszélőkkel való interakció révén.

A Vision 2020 előmozdítása

Az Advancing Vision 2020 a Robinson ötéves stratégiai terve, amely a karokba való befektetésre szólít fel, növelve a hallgatók számára a befogadó és tapasztalati tanulási lehetőségek számát, mélyebb együttműködést építve a főiskola és a vállalati partnerek között, korszerűsített létesítmények és technológia, a finanszírozás származik meglévő források és új bevételek. A tervet a 2015. november 18-i Robinson Fall Faculty tanszékén fogadták el.

Látomás

Senki sem közelíti meg az üzletet, mint Robinson.

Atlanta központjában, a Fortune 500 cégekkel és a vállalkozói vállalkozásokkal egyaránt körülvéve, a Robinson College of Business ösztönzi a mély és tartós üzleti kapcsolatokat, amelyek kutatási, oktatási és szolgáltatási küldetéseinket áthidalják, hogy elősegítsük a következő vezetői generáció fejlődését. . A jövőbeni tehetségeket fokozatos programokon keresztül bővítjük, miközben folyamatosan összekapcsoljuk a diákokat az üzleti és társadalmi kapcsolatokkal, és támogatjuk a jelenlegi vezetőket a végrehajtó oktatás, valamint az együttműködési kapcsolatok és a szponzorált kutatás révén. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy közelebb kerülhessünk az üzleti élethez, jobban megértsük a piaci kihívásokat, és hatékonyabban együtt tudjuk fejleszteni és megvalósítani az üzleti megoldásokat.

Három célt kell elérni ahhoz, hogy 2020-ig elérjük ezt a látást:

  1. Felhatalmazza a diákokat, hogy megragadják a technológiai forradalom lehetőségeit
  2. Támogassa a kutatási környezetet, amely szükséges az Insightful Business Leaders előállításához
  3. Vezess egy célzott közösséget

Küldetés

Gondoskodjon arról, hogy a hallgatói testület változatos legyen, hogy készítsen értéket az üzleti, kormányzati és nonprofit szervezetekben.

Ezt a tudósok és a szakemberek bevonásával érjük el, akik jobban megértik, hogy az egyének, szervezetek és a piacok a leghatékonyabban növelik a társadalmi jólétet. Ezt a tudást közös társainkkal és jelenlegi és jövőbeli üzleti vezetőinkkel osztjuk meg, hogy maximalizálják az egyének, a családok, a közösségek és a globális társadalom hatását.

Alapértékei

Négy érték határoz meg minket és irányítja az eredményeket.

115806_Openness.jpg

115807_Rigor.jpg

115808_Collaboration.jpg

115809_PowerofMarkets.jpg

Nyitottság

Rigor és Relevance.

Együttműködés.

A piacok hatalma.

Nyilvánvalóan elkötelezettek vagyunk arra, hogy kreatív ötleteket és módszereket keressünk, amiket a mások nem követhetnek el. A jelenlegi és jövőbeli vezetőket minden háttérrel bíztuk.

Szigorú és releváns kutatásokat készítünk, amelyek ösztönzik az egyetemi világot és lehetővé teszik számunkra, hogy olyan oktatási élményeket nyújtsunk, amelyek a jelenlegi és jövőbeli üzleti vezetőket ösztönzik az üzleti gyakorlat előmozdítására, innovációjára és átalakítására.

Olyan együttműködési kapcsolatokat alakítunk ki és értékelünk, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy az akadémiai ismereteket, technikákat és módszereket jobb üzleti gyakorlatra fordítsuk. Az olyan üzleti problémák, amelyek nem rendelkeznek bevált megközelítésekkel, új tudományos kutatásokhoz és értékteremtő lehetőségekhez vezetnek. Az együttmőködési kapcsolatok megteremtése kulcsfontosságú az erényes kör létrehozásához.

Hiszünk abban, hogy a piacorientált rendszer a legjobban elősegíti és támogatja az egyéni méltóság, a szabadság és a személyes felelősség növekedését, és a leghatékonyabb eszköz az emberek életének gazdagítására. Értékeljük, hogy a jelenlegi és jövőbeli szervezeti vezetők etikai és felelősségteljesen vegyenek részt mind a piacon, mind a társadalmi kontextusban, amelyben működnek a hosszú távú értékteremtés érdekében.

Helyszínek

Atlanta

Address
33 Gilmer Street SE
30303 Atlanta, Grúzia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket