Gordon College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az oktatás az átalakulás. Gordonnál személyesen veszünk. Nemcsak a mi felelősségünk, hanem kiváltságunk, hogy egyedülálló akadémiai, társ-tantervi és relációs mérföldköveket hozzunk létre hallgatóink életében.

A Gordon-tapasztalat kontextust teremt a megszerzett tudás számára, lehetőséget ad arra, hogy alkalmazza a tanult dolgokat, és finomítson egy tágabb célt - hivatását vagy meghívását minden egyes diák életében.

Gordon College arra törekszik, hogy a férfiakat és a nőket az intellektuális érettséggel és a kereszténységgel megkülönböztesse, elkötelezte magát a szolgálat életében, és világszerte felkészült a vezetésre.

Küldetésünk: időtálló és időszerű

A szándékos keresztény közösségként a Gordon számos olyan hátterű diákot szolgál fel, akik magukévá teszik a Főiskola széles értelemben vett evangélikus identitását, és olyan tapasztalatot kívánnak, amely ötvözi a kivételes bölcsészettudományt és a tájékozott keresztény hittel. Fenntartjuk magunkat a hit és a tanulás integrálásában, örökségünkben, amelyet számos intézmény, köztük a bostoni szomszédunk, a Harvard Egyetem - az Egyesült Államokban az első felsőoktatási intézményben - magáénak vall.

Gordon továbbra is elkötelezett a bölcsészettudományi hatalom iránt, hogy a leginkább a munkáltatók által megkívánt minőséget élvezhesse - holisztikus gondolkodás képességét, analitikus okát, meggyőzően és - még ennél is fontosabb - cselekvését erkölcsileg.

Elsődleges felelősségünk az, hogy felkészítsük a hallgatókat a hosszú távra, hogy lelkileg, intellektuálisan, relatívan és szakmailag készen álljanak a növekedés egész életére - az első munkától a kollégiumtól és azon túl - a még nem létező területekig. Egy olyan időben, amikor az egyének valószínűleg áthelyezik a foglalkozásokat (nem csak a munkaadókat) a karrier során, az erős bölcsészettudományi oktatás rugalmasságot és agilitást kínál.

Küldetésünk alapját képezi mindazt, amit a következő generációnak a motívumaként inspirálunk a közös jó hű vezetés felé.

Gordon College az ország egyik legfontosabb keresztény kollégiuma, és csak Bostontól északra fekszik. A diákok rendkívüli hozzáférést biztosítanak az élenjáró lehetőségekhez az intellektuális, szakmai és vezetői fejlődéshez a globális társadalom egyre összetettebb kihívásaival szemben. Gordon különbözik más, kiemelkedő intézményektől New England-ben, a kivételes oktatás és a tájékozott keresztény hit ötvözésével.

Akkreditáció

Gordon College a következő szervezetek akkreditálták, elismerték programjaink kiválóságát szigorú felülvizsgálat után:

 • NEASC: New England egyesületek iskolák és főiskolák
 • NASM: Nemzeti Zeneművészeti Egyesület
 • CSWE: Tanács a szociális munka oktatásáról
 • Massachusetts Massachusetts Egyetem Oktatási Minisztériuma

hovatartozás

 • CCCU: Keresztény kollégiumok és egyetemek tanácsa
 • CCC: Christian College Consortium
 • Az Annapolis csoport
 • CIC: Független Főiskolák Tanácsa
 • NAICU: Független Főiskolák és Egyetemek Országos Szövetsége
 • AICUM: Független Főiskolák és Massachusetts Egyetemek Egyesülete
 • NECCUM: Északkeleti Konzorcium a Massachusetts Főiskolák és Egyetemek között
 • Országos Gyűjtemény Atlétikai Egyesület (III. Körzet)

Diákélet

Gordon szívünk a tanulóink ​​életének, tanulásának, szolgálatának és növekedésének erős közös közössége. Annyira érdekel, hogy győződjön meg róla, hogy Gordon tapasztalatának minden aspektusában sikerül, és ezt jó barátok és gondozó személyzet társaságában végzi. Itt lehetőséged van vezetni a diákjaidat, helyi és globális különbséget tenni, mélyíteni a hitedet és bővíteni a látóhatáridat.

Helyszínek

Wenham

Address
Gordon College, 255 Grapevine Road,
01984 Wenham, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket