Graceland University - Independence Campus

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Graceland University egy kivételes felsőoktatásnak szentelt közösség

A szabad művészeteken alapszik, és a 21. századi hallgató fokozatos akadémiai igényeinek biztosítására törekszünk.

Az 1895-ben alapított és a Krisztus Közössége által szponzorált Graceland Egyetem nem csupán iskola. Szenvedélyes, gondoskodó és elkötelezett egyének közössége, akik a hallgatókkal fenntartott kapcsolataikat helyezik előtérbe. Az aktív Graceland-öregdiák-hálózat messze meghaladja a hallgatói időt az egyetemen.

Helyszínek

Lamoni Campus: A fő, lakónegyed Campusban, Iowa-ban, Lamoniban található, kb. Egy órával délre a Des Moines-től. Ez egy gyönyörű, barátságos campus, amely 170 hektáros földterületet ölel fel Iowa déli dombvidékein. Sportkomplexumunk mesterséges gyerekpályás futballpályával, olimpiai színvonalú kültéri pályával és a konferencia legjobbjainak futballozó komplexumával büszkélkedhet. A Helene Képzőművészeti Központ irigyeli más iskolákat, a Resch Tudományos és Technológiai Hall kiváló lehetőségeket és ipari szabványú berendezéseket kínál. A regionális előadóművészeti központban, a Shaw Centerben 500 férőhelyes előadóterem, 100 férőhelyes előadóterem, teljesen testreszabható fekete dobozos színház, gyönyörű új előcsarnok és átrium és egy lenyűgöző kültéri amfiteátrum található. Negyvennyolc hallgatólakás nyílt 2011 őszén a campus szélén, és az újonnan felújított és kibővített Newcom Student Union egy dedikált játékteremmel, számítógépes laboratóriummal és széles hallgatói találkozótérrel rendelkezik.

Függetlenség Campus: Independence Campusunk Missouri állambeli Independenciában található, és otthont ad Graceland Ápolási Iskolájának és Krisztus Közösségi Szemináriumának. A Graceland online programjait az 1969-ben megnyitott IC-n működtetik. A hallgatóbarát, 55 000 négyzetláb méretű létesítmény élvonalbeli tanulási eszközökkel és forrásokkal van felszerelve, beleértve egy átfogó vezeték nélküli hálózatot, kamerákkal ellátott ápolási készségek laboratóriumát a felvételhez. és lejátszási demonstrációk, valamint díjnyertes ápolói könyvtár. Az IC tanárképzést és üzleti programokat is kínál.

Online programok: A Graceland úttörője a távoktatásnak, évtizedes tapasztalattal rendelkezik, kivételes oktatást nyújtva a hallgatói otthonok kényelme érdekében. 2000-ben Graceland átvált egy tisztán online kézbesítési módszerre számos program esetében: az ápolási tudományok Master of the RN-t a BSN-hez, az RN-t az MSN „hídhoz”, az egészségügyi ellátás menedzsmentjének Bachelor of Health Care menedzserét és az ápolói gyakorlat doktorát.

Professor lecturing at the front of a class

Látás, küldetés, értékek

A Graceland Egyetem továbbképzésre, eredményes karriert és gazdag életet élve továbbképzi a hallgatókat. A hallgatói testület egy célzott, ám mégis sokszínű csoport, amelybe beletartoznak a különféle korú, háttérrel rendelkező és nemzeti eredetű személyek, akik elkötelezettek a tanulás iránt. Tanterve, amely szilárdan a szabad művészetek hagyományában gyökerezik és karrier-orientált gyakorlati tapasztalatokkal bővül, megerősíti a különböző tanulási stílusokat, és felkészíti a hallgatókat hozzáértő szakemberekké. Magasan képzett karja kiemelkedő a tanításban és tudományos, kreatív és szakmai tevékenységekben. Az adminisztrációval és az alkalmazottakkal mélyen törődik a hallgatókkal.

A Graceland olyan tanulási környezetet kínál a lakossági és a nem lakossági hallgatók számára, amely ápolja a személyes növekedést. Kihívó akadémiai programja hangsúlyozza az egész életen át tartó tanulás örömét, az intellektuális fegyelem szigorát és mind a kielégítő szakmai, mind a személyes élethez fűződő kapcsolatot. Méretének köszönhetően valódi érdeklődés alakul ki az egyén iránt, miközben biztosítja a közösséget és a rokonszenvet. Az otthoni hallgatók számára az érdekcsoportok, az atlétika, a hallgatói önkormányzat, a lakóélet és a szabadidős tevékenységek gazdag tantervű programja lehetőséget teremt az interperszonális készségek, a kapcsolatok, a kreativitás és a vezetés fejlesztésére.

Az emberi méltóság, a kölcsönös tisztelet és a társadalmi felelősségvállalás keresztény értékei alapján a Graceland minden vallású embert fogad. Aktívan támogatja szponzoráló felekezetének, a Krisztus közösségének tanácsát, hogy „tanulásra törekedjen akár tanulással, akár hittel is”, és valójában kézzelfogható kifejezést ad az egyház elkötelezettségének a tudás nyílt és szabad folytatására a felsőoktatáson keresztül.

A Graceland gyakorlati és elképzelési cselekvések révén elősegíti a lehetőségeket, az igazságosságot és a világbékét.

Group of nurses in Graceland nursing scrubs

Látomás

A Graceland University elismert oktatási vezetővé válik, ösztönözve és felhatalmazva az embereket a transzformációs szolgálat és vezetés számára.

Küldetés

A Graceland olyan tanulási közösségeket hoz létre, ahol a hallgatók fejlesztik az értelmes és produktív élet lehetőségeit.

értékek

A Graceland értékeli a tanulást, az teljességet és a közösséget. A Graceland ösztönzi ezen értékek fejlesztését az élet gazdagítása és a világ jobbulása érdekében.

Tanulás

Hiszünk az igazság nyílt és szabad törekvésének egész életen át tartó folyamatában.

Teljesség

Hisszük, hogy az egészséges és teljesebb élethez minden ember szellemi, fizikai, társadalmi és szellemi dimenziójának fejlesztése szükséges.

Közösség

Nagyra értékeljük és örömmel fogadjuk a sokféleséget, és mint Krisztus Közössége által szponzorált intézmény, hiszünk minden ember velejáró értékében, amelyet a feltétel nélküli szeretet és elfogadás alapjául szolgáló kapcsolatok képeznek.

Helyszínek

Independence

Address
Graceland University
1401 W. Truman Rd.
Independence, MO 64050

Independence, Missouri, Amerikai Egyesült Államok

Lamoni

Address
Graceland University
1 University Place
Lamoni, IA 50140

50140 Lamoni, Iowa, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket