Gratz College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Online és személyesen

Az innovációra és a rugalmasságra összpontosítva a Gratz College online és diplomamunka programokat kínál. Felmérje a kurzusokat olyan kurzusokkal, amelyek stimulálják gondolkodásukat, továbbadják karrierjüket, és támogatják értékeiteket. A Nyári Intézet meghívja Önt arra, hogy megtapasztalják a gyorsított tanfolyamokat az egyetemen és az osztályteremben.

A Gratz College egyedülálló tanulási élményt nyújt az Ön igényeinek és érdekeinek megfelelően. Élvezze a testreszabott tanterveket, a rugalmas tanulási lehetőségeket és a tanulók támogató, elkötelezett közösségét.

A Gratz College felkészíti a tanulókat arra, hogy több mint egy évszázada vezető szerepet töltsön be szakmájukban és közösségeiben. Gratz világszerte elismert oktatókat foglalkoztat a szigorú, gondolatkeltő tanulmányokban való részvételre.

GRATZ - Adina1 a Vimeo SNPictures-től.

Történet és küldetés

Gratz College viseli a neves zsidó család nevét, amelynek gazdag történelme összefonódik Philadelphia és valóban az Egyesült Államok egészével. A Gratz név jelentősége a kollégiumi falakon túl, az amerikai forradalom idejéig tart. Gratz családi története a patriotizmus, a gazdasági siker, a jótékonyság és a zsidó nevelés támogatása.

Rebecca Gratz (1781-1869) talán a család legjelentősebb és inspiráló tagja. 1838-ban Rebecca létrehozta a Philadelphiában a héber vasárnapi iskolai társaságot, amely az észak-amerikai zsidó gyülekezet oktatásának indítópultjává vált. Ő is mélyen aggódik a társadalmi kérdések a napja. Rebecca fontos szerepet játszott a női héber jóindulatú társadalom, a zsidó nevelőszülő, a tüzelőanyag-társaság, a varró társaság stb. Létrehozásában. Annak sok elértése a nevéhez képest, nem nehéz megérteni, hogy Rebecca Gratz miért pletykálták Rebecca modelljét, a Sir Walter Scott Ivanhoe hősnőjét.

Kétségtelenül Rebecca ihlette, testvére, Hyman csatlakozott a Philadelphiai Héber Oktatási Társasághoz, hogy finanszírozza a zsidó nevelés pedagógiai főiskoláját. Az 1895-ben alapított, az észak-amerikai zsidó tanulmányok első független kollégiumaként a Gratz College folytatja a Gratz család küldetését, elkötelezve magát a minőségi oktatás és a zsidó közösség iránt.

Mission Statement

Gratz College biztosít pluralista oktatást, és bevonja a hallgatók aktív tanulmányi a szakmai növekedés és a személyes gazdagodás. Gratz kínál posztgraduális és egyetemi diploma és bizonyítvány programok, valamint a tanulási lehetőségek a felnőttek és a tizenévesek. A termelõ partnerkapcsolatok révén a kollégium törekszik intézményi és akadémiai kapcsolatainak fenntartására és kiterjesztésére Philadelphiában, Észak-Amerikában és világszerte.

Sok Gratz programja tükrözi a Főiskola történelmi hangsúlyt a zsidó tanulmányokra és oktatásra. A különféle választókerületek szellemi és szakmai fejlődéséhez való széles körű elkötelezettség mellett a Főiskola mindenhol hozzáférést biztosít a hallgatók számára ahhoz, hogy vezetőik legyenek szakmájukban és közösségeikben.

Vision Statement

A Gratz College nemzetközi szinten elismert vezető szerepet tölt be a hatékony nevelők, szakemberek, vezetők és tudósok fejlesztésében, a zsidó közösségen belül és azon túl is; élethosszig tartó tanulók ösztönzése; és segíti a tájékozott és erős közösségeket a zsidó értékeken alapuló oktatás révén.

Alapértékei

1. Oktatási és egyéb szakmai erőforrások fenntartása és fejlesztése a zsidó közösség számára

2. Az egész életen át tartó tanulás és a tudás iránti szeretet

3. Inspiráló tanulmányok és tudományos kiválóság

4. A kritikai gondolkodás ápolása

5. Az integritás és az etika megalapozása az intézmény, a személyzet és az oktatási folyamat magatartásának alapjaként

6. A szakmai fejlődés és az ösztöndíj előmozdítása

7. A sokszínűség és az egyén tiszteletének előmozdítása

8. A tanulók építése közösségeken keresztül

9. Hozzájárul egy zsidó perspektívához az ötletek piacához.

Helyszínek

Philadelphia

Address
7605 Old York Rd.
Melrose Park

19027 Philadelphia, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket