Harrisburg University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Harrisburg University Tudományos és Technológiai Egyetem: A felfedezés itt kezdődik

Az innováció megfordítja a világot, és a Harrisburg University Tudományos és Technológiai Harrisburg University forgatta a kormányt. Itt a képzelet és a tudomány összeolvad, hogy inkubálja az ötleteket és megfogalmazza az életet megváltoztató áttöréseket.

Az Egyesült Államok professzora és hallgatója szenvedélyeit felfedező utakra használja fel. A siker receptje elegyíti a szigorú kutatást, az akadémiai bölcsességet és a valós know-how-t. Együtt fejlesztenek elgondolkodtató technológiákat, keresett termékeket, hatékony folyamatokat és értékes szellemi tulajdonságokat.

people, girls, women

Miért érdemes a Harrisburg University ?

Innovatív kivitelben

A gazdaságban a leggyorsabban növekvő karrier a technológiai ágazat, és jó okból: a vállalkozások, az állami szervezetek és az egyének jobban, mint valaha függnek a technológiától. Harrisburg University Tudományos és Technológiai Egyetem felkészíti Önt, hogy jelezze ezt a folyamatosan fejlődő területet olyan mesterképzési programok révén, amelyek megtanítják:

 • A terület legújabb elméletei és koncepciói
 • Gyakorlati stratégiák ezen fogalmak alkalmazására
 • Együttműködési képességek
 • Fejlett kvantitatív elemzési készségek
 • Vezetői szintű döntéshozatal

________________________________________

Hangsúly a tapasztalatokról

A Harrisburg University küldetésének jelentős része az, hogy oktatási programjainkat összekapcsoljuk a szakmai világ konkrét igényeivel. Ezért koncentrálunk olyan tapasztalati oktatási programok biztosítására, amelyek segítenek az elsajátított fogalmak összegyűjtésében a tantervben, és működésbe hozni őket.

Oktatóink felsőfokú végzettséggel és haladó karrier tapasztalattal rendelkeznek azokon a területeken, amelyeket tanítanak, így akkor is részesülhetnek majd tapasztalt betekintésükből, amikor saját formálod.

________________________________________

A munkáltató által jóváhagyott kurzus tartalma

Emellett tudjuk, hogy diplomaterveink olyan képességeket és képességeket tanítanak, amelyeket a szakterület fő munkáltatói igényelnek. Ennek oka az, hogy kérjük az ő véleményüket. Munkaadói tanácsadó testületünk olyan vállalatokat foglal magában, mint az IBM és a LinkedIn.

Kommentáruk segíti nekünk a tanfolyamok fókuszának javítását, annak biztosítása érdekében, hogy a hallgatók felkészültsége megfeleljen a mai technológiai munkahelyek igényeinek.

________________________________________

Kivételes megfizethetőség

A továbbfejlesztett kurzustartalom és a munka világához fűződő fokozott kapcsolat mellett a Harrisburg University további mérföldet tesz annak érdekében, hogy hallgatóink megfizethető beruházást végezzenek. Nagyon versenyképes oktatási áraink kedvezően hasonlítanak más magániskolákhoz.

138934_pexels-photo-3182765.jpeg

áttörést

a Harrisburg University születnek, ahol a kutatás innovációt idéz elő, és haladást hajt végre hallgatóink, oktatói, közösségünk és a világ számára.

Inspiráló történeteink vannak, amelyeket elmondhatunk:

 • Az emberiség fejlesztése a tudomány és a technológia révén. Úttörő tesztet készítünk a demencia korai szakaszában történő kimutatására. Egyes hallgatók együtt dolgoznak a tekintélyes Nemzeti Egészségügyi Intézetekkel a videojáték-függőség eredete feltárásában.
 • Az élelmiszer-termelés növelése és a környezet javítása. Az egyik HU professzor indítása vízérzékelő technológiával a terméshozam növelésére 2,3 millió dollárt vonzott a kockázati tőkébe. A vízminőségi adatok digitális műszerfalán friss betekintést nyerünk a környezetvédelmi tisztviselőkbe azokba az információkba, amelyek döntéseikhez vezetnek.
 • A tanulás faji, nemi és társadalmi-gazdasági akadályainak leküzdése. Az egyedülálló mobil játék, amelyet a HU hallgatók és tanáraik készítettek, csillagászatot tanít, még akkor is, ha teszteli a különbségeket, amelyeket a hallgatók a mobil eszközökön keresztül vezetnek a tanuláshoz.

Ez csak néhány az izgalmas áttörésekről, amelyek minden nap a Harrisburg University történnek.

2019-2020 Akadémiai rangsor

 • 1. számú STEM Egyetem az Egyesült Államokban (Corporate Livewire Magazine)
 • # 1 az év Nemzetközi Egyeteme (USA Academic Insights Magazine)
 • # 1 a legjobb csapat alapú tanuláshoz a projektmenedzsmentben (OnlineMasters.com)
 • 2. legjobb amerikai főiskola indiai hallgatók számára (felsőoktatási áttekintés)
 • # 8 legjobb mester a projektmenedzsmentben (OnlineMasters.com)
 • # 8 legmegfizethetőbb online adattudományi mesterképzés (DataScienceDegreePrograms.net)
 • # 10 globálisan akkreditált projektmenedzsment program (PMI: Projektmenedzsment Intézet)
 • # 21. Észak leginnovatívabb regionális egyeteme (USA hírek és világjelentés)
 • # 25 legjobb adattudományi diploma program

A Harrisburg University története

Harrisburg University Tudományos és Technológiai Harrisburg University egy magán, non-profit, teljesen akkreditált oktatási intézmény, amely egyetemi és posztgraduális képzési programokat kínál a STEM területeken. Harrisburg University 2001. augusztus 25-én nyitotta meg kapuit. Pennsylvania legfiatalabb egyeteme lett. Harrisburg üdvözölte első 113 tanulói osztályát, és ma több mint 6000 diáknak ad otthont több mint 100 országból.

Helyszínek

Harrisburg

Address
326 Market St
17101 Harrisburg, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket