Hawaii Pacific University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

DJI_0058-2Hawaii Pacific University","author_url":"","source":""}" />

A HPU-nál úgy gondoljuk, hogy felelősségünk, hogy visszaadjuk a közösségnek és tiszteletben tartjuk a földet, amelyben élünk. A hallgatókat, oktatókat, alkalmazottaikat és a tágabb egyetemi közösséget arra ösztönözzük, hogy találjanak olyan közösségi tapasztalati tanulási lehetőségeket, amelyek örökítik Hawaii értékeinket: pono, kuleana és aloha.

Küldetés, látomás, értékek

Küldetés

A Hawai'i Pacific University egy nemzetközi tanulási közösség, amely Hawaii gazdag kulturális környezetében játszódik. A világ minden tájáról érkező hallgatók csatlakoznak hozzánk a bölcsészettudományi alapokra épülő amerikai oktatáshoz. Innovatív egyetemi és posztgraduális programjaink előre jelzik a közösség változó igényeit, és felkészítik diplomáinkat arra, hogy a globális társadalom aktív tagjaiként éljenek, dolgozzanak és tanuljanak.

Látomás

A Hawaii Pacific folyamatosan az Egyesült Államok legjobb 10 nyugati, független, átfogó egyeteme közé kerül, kihasználva földrajzi helyzetét a nyugati és keleti félteke, valamint a Csendes-óceán környéki kapcsolatai között, hogy olyan oktatási élményt nyújtson, amely az amerikai campusok között megkülönböztethető. .

értékek

A Hawaii-csendes-óceáni tantestület, az alkalmazottak, a hallgatók és a teljes egyetemi közösség az alábbi értékeket képviseli a közösségünket támogató szellemi, etikai és filozófiai elvek, valamint azon törekvési eszmék képviseletében, amelyekre együttesen törekszünk.

  • Pono, vagyis igaz, őszinte és erkölcsi, valamint a szükség energiája.
  • Kuleana, jelentése felelősség és jogok, valamint minden érdek, vagyon és ember iránti aggodalom.
  • Aloha, jelentése: üdvözlet, búcsú, szeretet, kedvesség és kegyelem, egység, alázat, türelem és a megfelelő pillanatra való várakozás.

Információ

Akkreditációk és tagságok

A Hawaii Pacific University-t az Akkreditáló Bizottság a Nyugati Iskolák és Főiskolák Szövetségének (WASC) Senior Főiskoláihoz akkreditálta, és számos további akkreditációval és tagsággal rendelkezik országosan elismert csoportoktól.

Campusok és létesítmények

A városi belvárosi campus, a Ko'olau-hegység nyugalma és az óceánnal határos Óceániai Intézet izgalma miatt a HPU campusai ugyanolyan sokfélék, mint hallgatói.

Történelem

Tudjon meg többet a HPU gazdag történelméről és több mint 50 éves tapasztalatáról Hawai'i szolgálatában.

HPU a számok szerint

Az 50 állam és 65 ország hallgatóival a HPU az egyik kulturálisan legkülönfélébb egyetem a világon.

Besorolások és eredmények

A Hawaii Pacific University (HPU) számos elismerést kapott az akadémiai kiválóságért, a nemzetközi sokszínűségért és az általunk kínált magánoktatás megfizethetőségéért.

Hallgatói jog a tudáshoz

A HPU büszke az intézményi átláthatóságra, valamint az összes hallgató jólétével és tisztességes bánásmódjával kapcsolatos aggodalmaira. Tudjon meg többet a hallgatói tudásról szóló törvényről.

Tanulói siker

A HPU elkötelezett a hallgatók teljesítményének kiválósága iránt. A trópusi szigetek közösségében gyökerező innovatív oktatási és tanulási stratégiák és tapasztalati megközelítések alkalmazásával biztosítjuk, hogy hallgatóink ápolják azokat az ismereteket, készségeket és értékeket, amelyeket minden képzett állampolgár elvár. A Hawaii gazdag kulturális környezetében létrehozott bölcsészettudományi alapítványt biztosítjuk számukra a szakon kívüli különféle tanfolyamok felajánlásával, amelyek inspirálják az egész életen át tartó tanulást, és bemutatják a hallgatóknak az életük szempontjából releváns ötleteket, perspektívákat és tapasztalatokat. Felkészítjük őket a 21. század egyedülálló kihívásaira és lehetőségeire is azáltal, hogy olyan tanfolyamokat kínálunk a szakon belül, amelyek megkönnyítik a választott szakterületek fogalmainak, elméleteinek és módszereinek elsajátítását és elsajátítását. Végül ösztönözzük a HPU-ban és a helyi közösségben való részvételt azáltal, hogy számos olyan tantervi tevékenységet kínálunk, amelyek rávilágítanak egyedi kulturális hagyományainkra, a gyönyörű természeti környezetre és az aloha csodálatos szellemére.

20180515HPU1320Hawaii Pacific University","author_url":"","source":""}" />

Helyszínek

Honolulu

Address
1 Aloha Tower Drive
Honolulu, HI

96813 Honolulu, Hawaii, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket