Hivatalos Leírás

Kezdje minőség

A siker kezdődik egy szilárd alapot. Több mint 100 éve, Hesston Kollégium hallgatók felkészítése a sikeres életet és a karriert.

Hesston College egy két éves magán-, lakó-, bölcsészettudományi főiskola Hesston, Kansas. Itt talál támogatást és bátorítást, amit a tapasztalatok az élet, és lehetőségeket, amelyek részesülnek a jövőben. Hesston kapta a 2-es szám két éves főiskola az Egyesült Államokban a hallgatói siker Washington Monthly magazin 2010-ben. Az ilyen magas elismerést azt mutatja, hogy a diákok mutatják be a szigorú tudományos kihívásokat és kapnak segítséget, hogy megfeleljen ezeknek a kihívásoknak.

Hesson College kapcsolatban áll Mennonite Church USA amelynek értékei mélyen gyökereznek a keresztény elveket.

Meg kell adni a lehetőséget, hogy fejlesszék minden területén az életed - szellemi, társadalmi és vallási. Szeretettel várjuk minden háttérrel, mert amikor kezdődik Hesston, hogy csatlakozzon egy közösség, amely értékeli az egyes ember.

Kezdje a siker

A Hesston, a siker kezdődik támogatást. Hesston diákok eszmét cserélnek, és lehetőségek a támogatást és bátorítást az oktatók és a dolgok állnak rendelkezésre a kérdések megválaszolására, megvitatására tanfolyam vagy csak beszélni az élet. Tanulás egy új kulturális kontextusban tart a munka. Kínálunk angol mint második nyelv osztályok és más nemzetközi hallgatói szolgáltatások segítségével beállíthatja, hogy az élet a Hesston College közösség. A kis létszámú osztályok és diák-to-oktató arány 11 az egyhez, kar tudja, és felvértezzük Önt a tudást és készségeket, meg kell, hogy elérje a céljait.

Tudományos programok célja, hogy megfeleljen a különböző lehetőségeket. Hesston megadja a társult mértékben, így ha konkrét szakmai érdeklődés, a két éves mértéke vezethet foglalkoztatáshoz közvetlenül vagy lehet az alapja a további vizsgálat. A legtöbb Hesston diplomások tanulmányok befejezésének egy négyéves főiskola vagy egyetem. A bölcsész tanterv kínál széles körű oktatási felkészülés, és mi fog dolgozni, hogy át a hitelek egyszerű.

Kezdje a közösségi

Hesston Főiskola gyorsan válik a második otthona, 450 diák, akik a kockázati itt körülbelül 27 amerikai államban és 14 országban. Mivel a diákok érkeznek a világ minden tájáról, lesz találkozás egyedi tapasztalatok és nézőpontok. Lesz lehetőség, hogy megtanulják az osztálytermen kívül, bár campus tevékenységek és szervezetek, az önkéntes munka és a részvétel a kórusok, zenekarok és atlétikai csapat.

Itt, a közösség elindul a kollégiumok. Több, mint 75 százaléka a hallgatói él az egyetemen. Támogatjuk a társasági, az élet és a munka együtt a campus tevékenységek, mod élet és a lelki fejlődés. Kollégium szerveznek, hogy a két diák osztozik egy szoba, amely szintén része a mod. Mods egységei öt vagy nyolc szoba, melyek által vezetett másodéves hallgató úgynevezett rezidens asszisztens, vagy RA. Az RA ad választ kérdéseire, ahogy átmenet egy új kultúrát.

Program oktatási nyelve:
  • Angol