Hesston College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kezdje minőség

A siker kezdődik egy szilárd alapot. Több mint 100 éve, Hesston Kollégium hallgatók felkészítése a sikeres életet és a karriert.

Hesston College egy két éves magán-, lakó-, bölcsészettudományi főiskola Hesston, Kansas. Itt talál támogatást és bátorítást, amit a tapasztalatok az élet, és lehetőségeket, amelyek részesülnek a jövőben. Hesston kapta a 2-es szám két éves főiskola az Egyesült Államokban a hallgatói siker Washington Monthly magazin 2010-ben. Az ilyen magas elismerést azt mutatja, hogy a diákok mutatják be a szigorú tudományos kihívásokat és kapnak segítséget, hogy megfeleljen ezeknek a kihívásoknak.

Hesson College kapcsolatban áll Mennonite Church USA amelynek értékei mélyen gyökereznek a keresztény elveket.

Meg kell adni a lehetőséget, hogy fejlesszék minden területén az életed - szellemi, társadalmi és vallási. Szeretettel várjuk minden háttérrel, mert amikor kezdődik Hesston, hogy csatlakozzon egy közösség, amely értékeli az egyes ember.

Kezdje a siker

A Hesston, a siker kezdődik támogatást. Hesston diákok eszmét cserélnek, és lehetőségek a támogatást és bátorítást az oktatók és a dolgok állnak rendelkezésre a kérdések megválaszolására, megvitatására tanfolyam vagy csak beszélni az élet. Tanulás egy új kulturális kontextusban tart a munka. Kínálunk angol mint második nyelv osztályok és más nemzetközi hallgatói szolgáltatások segítségével beállíthatja, hogy az élet a Hesston College közösség. A kis létszámú osztályok és diák-to-oktató arány 11 az egyhez, kar tudja, és felvértezzük Önt a tudást és készségeket, meg kell, hogy elérje a céljait.

Tudományos programok célja, hogy megfeleljen a különböző lehetőségeket. Hesston megadja a társult mértékben, így ha konkrét szakmai érdeklődés, a két éves mértéke vezethet foglalkoztatáshoz közvetlenül vagy lehet az alapja a további vizsgálat. A legtöbb Hesston diplomások tanulmányok befejezésének egy négyéves főiskola vagy egyetem. A bölcsész tanterv kínál széles körű oktatási felkészülés, és mi fog dolgozni, hogy át a hitelek egyszerű.

Kezdje a közösségi

Hesston Főiskola gyorsan válik a második otthona, 450 diák, akik a kockázati itt körülbelül 27 amerikai államban és 14 országban. Mivel a diákok érkeznek a világ minden tájáról, lesz találkozás egyedi tapasztalatok és nézőpontok. Lesz lehetőség, hogy megtanulják az osztálytermen kívül, bár campus tevékenységek és szervezetek, az önkéntes munka és a részvétel a kórusok, zenekarok és atlétikai csapat.

Itt, a közösség elindul a kollégiumok. Több, mint 75 százaléka a hallgatói él az egyetemen. Támogatjuk a társasági, az élet és a munka együtt a campus tevékenységek, mod élet és a lelki fejlődés. Kollégium szerveznek, hogy a két diák osztozik egy szoba, amely szintén része a mod. Mods egységei öt vagy nyolc szoba, melyek által vezetett másodéves hallgató úgynevezett rezidens asszisztens, vagy RA. Az RA ad választ kérdéseire, ahogy átmenet egy új kultúrát.

Helyszínek

Kansas város

Address
Hesston College
Box 3000 Hesston

67062 Kansas város, Missouri, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket