Holy Family University School of Arts & Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Holy Family University egy teljesen akkreditált katolikus, magán, együtt oktató egyetem, amely egyetemi, posztgraduális és gyors képzési programokat kínál. Az egyetem fő campusa Philadelphia északkeleti részén található, egy további helyszín New Yorkban, Pennsylvania-ban. A Názáreti Szent Család nővérei által 1954-ben alapított, privát, non-profit, hit által ihletett közösségként a Szent Családi Egyetem kiemelkedő akadémiai programok, rugalmas szállítási lehetőségek révén a célirányú, értékközpontú életre ösztönzi a hallgatókat. sokféle tapasztalati tanulási lehetőség, támogató karrierfejlesztés és mély személyes kapcsolatok.

Annak ellenére, hogy növekszik a hallgatók száma, földrajzi terjeszkedése Philadelphiából a környező megyékbe, tartózkodási lehetőségek biztosítása és alternatív pedagógiai kézbesítési stratégiák elfogadása, az egyetem célja lényegében változatlan - magas színvonalú, megfizethető, személyre szabott, és az értékközpontú oktatás a katolikus felsőoktatás szilárd hagyományai között. Ezenkívül a Szent Családi Egyetem egy dinamikus intézmény, amely ma reagál a holnapi igények kielégítésére, mindig szem előtt tartva a hallgatói számára fontos gyakorlati szakmai eredményeket.

Gazdag hagyományainkból adódóan, hogy a művészetet és a tudományokat kiegyensúlyozó bölcsészképzés biztosítsa a céltudatos világpolgárok létrehozását, izgalmas fokozatokat és tanulmányi lehetőségeket kínálunk. Valójában a Szent Családi Egyetem 13 Bachelor of Arts szakot, egy Bachelor of Science fokozatot és négy interdiszciplináris diplomát kínál. Tanfolyamokat tartunk Philadelphia campusunkon és Newtown telephelyén, a közeli Bucks megyében, az ön szakától függően. Mindkettőben támogató karunk támogatni fogja Önt álmai megvalósításában.

Helyszínek

Philadelphia

Address
Frankford Avenue,9801
19114 Philadelphia, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket