Holy Family University School of Business Administration

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az üzleti világ lenyűgöző és folyamatosan fejlődik. A Gazdasági Főiskola felkészíti Önt a jövőre - függetlenül attól, hogy elindítja-e üzleti karrierjét, megváltoztatja-e a karrier irányát, vállalkozást indít-e, vagy fontolóra veszi-e a posztgraduális iskolát. Megtanulod átfogni a technológiát, egyre inkább globális szemlélettel szemlélni az üzleti életet, és tisztelettel és együttérzéssel bánni a kollégákkal. Gyakorlati üzleti tapasztalatokat szerez a gyakorlati munkája során a munkáltatóival a saját szakterületén.

Tanfolyamainkat különféle módokon kínáljuk, hogy maximális rugalmasságot nyújthassunk a fokozat követelményeinek teljesítésében: Szemtől szemben, vegyesen és teljes mértékben

Felkészítjük üzleti diplomáinkat arra, hogy sikeres karriert folytassanak. Más Philadelphia főiskolákkal összehasonlítva az üzleti diplomáink a legjobb eredményekkel járnak:

Az elfoglalt felnőtt tanulók számára, akik vagy diplomát akarnak szerezni, vagy egy olyan évfolyamot szeretnének megszerezni, amelyet évek óta halogatnak, üzleti programokat is kínálunk teljes munkaidőben munkát vállalóknak, családirányításnak vagy pályaváltásnak.

A nagylelkű átutalási hitelpolitikával, beleértve az élettapasztalathoz fűződő hitelt is, a Holy Family University Gyors fokozatú programjain keresztül sokkal gyorsabban elvégezheti üzleti diplomáját. Az órákat este kínálják, és rugalmas formátumban szállítják, beleértve a szemtől-szembe, a keverést és az online

Helyszínek

Philadelphia

Address
Frankford Avenue,9801
19114 Philadelphia, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket