Humboldt International University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Humboldt International University elkötelezett szolgálni élethosszig tartó tanulók keresztül távoktatás, Felkészítve őket a közös globális tudás. Öt alapvető elveket követjük:

 1. Szakmai kompetencia, értékeket és etikát, amely lehetővé teszi a diplomások a mester egy sor fegyelmi tudás és képességek, hogy segítsen nekik alkalmazni tudásukat valós környezetben, és dolgozzon ki egy egész életen át tartó tanulás, hogy javítsák a szakma.
 2. Kritikus gondolkodás és problémamegoldó technikák segítségével a végzett hallgatók képessé, hogy azonosítsák és értékeljék kérdéseket, a kritikus gondolkodás készségek, megoldásokat javasol a változások végrehajtásához, majd értékeli az eredményeket.
 3. Csapat-tanulás fejlesztésére összpontosít, a tanulók képesek-e vezetni csapatok kombinációja révén az egyéni és csoportos tevékenység készség előmozdítását célzó szellemi és technikai tanulás, valamint a biztosító érvényesítési és vizsgálja az új ötleteket.
 4. Vegyenek részt a tanulási folyamat, amelynek célja tiszteletben tartja az emberi sokszínűség, valamint viselkedik toleráns módon felé kollégák és az általuk kiszolgált olyan módon, hogy a gondolatokat egy olyan környezetben, a szellemi nyitottság.
 5. Információ hasznosítás a legkülönbözőbb kutatási képességeit összegyűjtése, elemzése hitelességét és pontosságát összegyűjtött információk, tekintet nélkül a forrásra, használata közben, hogy az információkat egy kérdés vagy intézkedni.

Távoktatási Környezet

A Távoktatási Környezet áll a Learning oktatási modul, A Ferde Management System (Szinkron és aszinkron platformok), valamint a Igazgatási rendszer. A hallgatók férhetnek hozzá a rendszer Az év 365 napján, Napi 24 órán át. Hogy elérje a távoktatási egyetemi hallgatók és oktatók igényelnek internet hozzáféréssel. A hallgatók minden kap saját felhasználónevét és jelszavát, hogy hozzáférjen a platform. A távoktatás környezet jön létre a legmagasabb kölcsönhatás a hallgatók és oktatók.

Minimális követelmények számára az online tanfolyamok

Szoftver

 • Számítógép bármilyen operációs rendszert, mint a Mac OSX, Windows XP vagy újabb, Linux vagy Android
 • Internet böngésző: Safari, az Internet Explorer 8-szoros vagy újabb, Microsoft Edge, Mozilla Firefox vagy a Google Chrome (más böngésző működik, de bizonyos források nem működik megfelelően)
 • Internet hozzáférés, nagy sebességű kapcsolat erősen ajánlott
 • Egy szövegszerkesztő program, mint például a Microsoft Word vagy írjon Apache OpenOffice
 • Adobe Acrobat Reader megnyitásához és mentéséhez a PDF fájlokat, vagy más hasonló PDF-megjelenítő
 • Víruskereső szoftvert, hogy kell telepíteni és naprakészen kell tartani

Hardver

 • PC asztali, Tablet vagy laptop
 • Processzor Dual Core vagy gyorsabb
 • Memória (RAM) 4 GB vagy több
 • Internet kapcsolat Wifi vagy vezetékes (Internet hozzáférés)
 • Web Camera (1.3 megapixel vagy nagyobb)
 • Nyomtató (opcionális)

Helyszínek

USA Online

Address
4000 W Flagler ST
33134 USA Online, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket