IPSL Institute for Global Learning

Bevezetés

Hivatalos Leírás

IPSL Institute for Global Learning újradefiniálja a felsőoktatást a 21. században - olyan nemzetközi partnerségek kihasználásával, amelyek megszüntetik az egyetemek és a társadalom közötti határokat, és szándékosan illeszkednek a diákok tanulási tapasztalataihoz a mai világ kihívásaival és lehetőségeivel. Egyedülálló oktatási környezetünket az intellektuális szigorúság, nyitottság, viszonosság, kreativitás, valamint a felhatalmazás készsége és eltökéltsége jellemzi.

Az 1982-ben alapított IPSL eredetileg "The International Partnership for Service-Learning ™ és Leadership" - az IPSL 1982-ben alapított oktatási intézmény, amely oktatókat, főiskolákat, egyetemeket, nonprofit szervezeteket és egyéb szolgáltatási szervezeteket szervez világszerte olyan programok támogatásával, amelyek az önkéntes szolgálatot közösségi és tudományos tanulmányokat.

Az IPSL az oktatási úttörőként betöltött hagyományunkkal összhangban nemrég indította legújabb kezdeményezésünket 2017-ben ... Közösségi szervezés és társadalmi aktivizmus, vagy egyszerűen "COSA".

Mi motiválja az IPSL-t?

Az IPSL arra törekszik, hogy a nemzetközi elkötelezettséget sokkal etikusabbá, hozzáférhetőbbé és fenntarthatóbbá tegye, megkönnyítve a diákok és a társadalmi változások képviselői közötti kapcsolatokat és tanulást világszerte. A szakmai gyakorlattal ellentétben az IPSL nem "helyezi" a hallgatókat, hanem inkább lehetőséget kínál a diákok számára, hogy 4 országban csatlakozzanak társadalmi változó szervezetünkhöz (partnereinkhez).

Az IPSL ma teljesen akkreditált posztgraduális programokat és hitelviszonyt megszerző, egyetemi szolgálatot igénylő tanulási programokat kínál a nemzetek szerte a világon - olyan programokat, amelyekben több mint 4000 hallgató vett részt az Egyesült Államok több mint 400 egyetemen vagy főiskolán és 25 másik nemzetnél. Az IPSL programbevételeinek több mint 83% -át közvetlenül visszafizeti a kiszolgált közösségekbe.

Helyszínek

Portland

Address
4110 SE HAWTHORNE BLVD., #200
97214 Portland, Oregon, Amerikai Egyesült Államok

Cusco

Address
Cusco, Cusco, Peru

Medellín

Address
Medellín, Antioquia, Kolumbia

Hanoi

Address
Hanoi, Hanoi, Vietnam

Thessaloniki

Address
Thessaloniki, Thessaloniki, Görögország

Cartagena

Address
Cartagena, Bolivar, Kolumbia

San Lucas Tolimán

Address
San Lucas Tolimán, Sololá Tanszék, Guatemala

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket