International University of Leadership

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Nemzetközi Vezetési Egyetemen egy innovatív elképzelésen gondolkodunk: a felsőoktatás magasan elérhetővé tétele a dolgozó hallgatók számára.

Sok olyan kényelem volt, amelyet a 21. századi diákok most már magától értetődőnek tartanak - esti órákat, online osztályokat, rugalmas ütemezést, folyamatos beiratkozást, diákközpontú környezetet, gyakorló oktatót, online könyvtárt, e-könyveket, számítógépes szimulációkat - az IUL erőfeszítései révén. Ma az IUL egy olyan magánegyetem, amely világszerte kínál egy amerikai diplomát az Ön által választott nyelven, angolul vagy franciául, ésszerű áron.

IUL tanítási módszer

Az IUL kínálja az Elearning osztályokat, a diákok egy globális környezethez kapcsolódnak, ami nélkülözhetetlen a programjaink számára. Egyetemünk azon elkötelezettségét, hogy a kulturálisan sokszínű közösségben képzett vezetők és vállalkozók alakításával és a nemzetközi környezetbe való bejutással kapcsolatos készségekkel rendelkezzenek, lehetővé válik a távoktatás közelmúltbeli robbanása.

Az IUL-hallgatók kapcsolódnak a programozás során és végül a nemzetközi csapatokon belül minden kurzuson és a csúcsos multikulturális tapasztalatokon belül. Ahogy a munkahely egy olyan kevert munkakörnyezetgé válik, amely magában foglalja mind az internetes, mind a személyes interakciókat, a világ minden tájáról érkező hallgatók beiratkozhatnak a Nemzetközi Vezetési Egyetemre.

Helyszínek

Orlando

Address
International University Of Leadership
1507 S Hiawassee Rd, Suite 113/114

FL 32835 Orlando, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: