Indiana State University College of Arts and Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1865 óta kiálltunk: kemény munkáért. A szilárd értékekért. Platánfákhoz. És neked.

Hiszünk az állami iskolákban, a közegészségügyben és a közjóban. A boldogságot keressük. Méltányosság. Lehetőség. És minden embernek lehetősége van arra, hogy remek oktatáshoz jusson.

Ezért kínálunk több mint 100 szakot, több mint 70 online programot, és végtelen lehetőségeket kínálunk hallgatóinknak (egyetemi és posztgraduális). Kihívjuk őket, hogy növekedjenek és tanuljanak az osztályteremben és kívül. És hogy hatást gyakoroljon a közösségre, akár itt, Terre Haute-ban, akár a világ felénél.

Mision

Alapértékei

Indiana állam elkötelezett az alábbi alapvető értékek mellett:

  • Tanulás: Felkészítjük a vezetők és a polgárok következő generációját azáltal, hogy személyre szabott és átalakító tapasztalatokat nyújtunk, amelyek sikerhez vezetnek az osztályteremben és azon túl is.
  • Felfedezés: Új tudás létrehozásával és a fokozott emberi megértés örömével tápláljuk az intellektuális kíváncsiságot és növekedést.
  • Elkötelezettség: Együttműködünk helyi és globális közösségeinkkel hosszú távú kapcsolatok, az integritással való összekapcsolódás és a büszkeség közös érzése érdekében.
  • Inkluzivitás: Tegyünk lépéseket az egyének, ötletek és kifejezések sokféleségének tiszteletben tartása érdekében, biztosítva, hogy valóban elismerjék, megbecsüljék és megéljék őket.

Indiana State University Vision Statement

Mi lesz a választott egyetem azoknak a hallgatóknak, akik megkülönböztető, magas színvonalú oktatást szeretnének elérni, és amelyet olyan kihívásokkal teli tapasztalatok emelnek ki, amelyek felkészítik diplomáinkat arra, hogy hozzájáruljanak közösségeik és a globális társadalom gazdasági vitalitásához, valamint polgári és kulturális fejlődéséhez.

Indiana Állami Egyetem küldetésnyilatkozata

A tapasztalati tanulással, a közösségi szerepvállalással és a karrierkészséggel átitatott, magas színvonalú oktatás révén átalakítjuk a hallgatók életét. Diákjaink a befogadás és a támogatás kultúrájában sikerrel járnak, amely készségeket és tudást nyújt Indiana és azon kívüli hatására.

Helyszínek

Terre Haute

Address
Chestnut Street,621
47809 Terre Haute, Indiana, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket