Indiana University Southeast

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Indiana University Southeast , az Indiana University regionális campusa egy négyéves, nyilvános, átfogó egyetem, amely az indiana állambeli New Albany-ben található, az Ohio folyó túloldalán, a kentuckyi Louisville-től. Az 1941-ben alapított magas színvonalú oktatási programokat és szolgáltatásokat nyújt, amelyek elősegítik a hallgatók tanulását és felkészítik a hallgatókat a produktív állampolgárságra a sokszínű társadalomban, és amelyek hozzájárulnak régiónk szellemi, kulturális és gazdasági fejlődéséhez.

Biztonságos, járható campusunk mindössze hat mérföldre fekszik Louisville izgalmas belvárosától, amely kulturális izgalmakat és rengeteg híres eseményt kínál, valamint a szakmai gyakorlat és az érettségi utáni foglalkoztatás lehetőségeit a Fortune 500 vállalatoknál.

A campus egy változatos és választékos hallgatói közösség otthona. A középiskolából vagy az otthoni iskolából első évfolyamon érkező hagyományos hallgatók mellett a nem hagyományos diákok, például a felnőtt tanulók és a veteránok is kiemelkedő szerepet játszanak az egyetemi élet alakításában. A hallgatók részvétele magas, több mint 100 hallgatói csoport és szervezet vesz részt benne. Ha nem találja az Ön igényeinek megfelelőt, elindíthatja sajátját!

Tudjuk, hogy a személyes és szakmai cél elérésének számos módja van. Számunkra azonban csak egy célunk van: segíteni felkészülni tudományos és szakmai útjának következő lépésére.

Helyszínek

New Albany

Address
Grant Line Rd,4201
47150 New Albany, Indiana, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket