International School of Advanced Learning

Bevezetés

Hivatalos Leírás

CSAPATUNK

Csapatunk három nemzetközi pedagógusból és oktatóból áll, akiket közös meghajtással egyesítettek, hogy kiváló minőségű ESL programokat biztosítsanak mind a fiatal felnőtteknek, mind az üzletembereknek a bostoni területen.

Alma matereink közé tartozik a Brandeis Egyetem, a bostoni Egyetem, a Belorusz Állami Egyetem, a Skidmore Főiskola és a La Sorbonne IV. Három között együttesen 10 nyelvet beszélünk, amelyek szláv, germán és román nyelveket tartalmaznak.

Magunknak bevándorlóként úgy gondoljuk, hogy egyedülállóan meg akarjuk érteni és segíteni az ESL-hallgatókat, mivel felmerülnek az angol nyelvtanulás korlátainak. A változatos és kiterjedt oktatási képzettségünkre támaszkodva, valamint az első bevándorló ESL tapasztalatunkkal megerősítve tudtuk létrehozni egy olyan iskolát, amely mind angolul tanít, és segíti diákjainkat abban, hogy Amerikában saját maguk építsenek életet, vagy sikert találjanak kétnyelvű szakember külföldön.

FILOZÓFIÁNK

Megértjük, milyen nehéz keresni egy jól fizető és ösztönző munkát, különösen akkor, ha az angol nyelvű tudásod nem olyan fejlett, mint amilyennek tetszik. Azt is tudjuk, hogy milyen frusztráló lehet a gyakorlati és piacképes képességek megléte, miközben nincs megfelelő kifejező eszközük.

Filozófiánk útmutatás.

A karrier-orientált nyelvoktatás révén megbízható keretet nyújtunk, segítünk abban, hogy navigálj az álmaid elérésében. Akár már rendelkezel a nyelvi megértéssel, és segítségre van szüksége abban, hogy alkalmazza magát a céljai felé, vagy ha nem tudja, melyik irányba szeretne az életed - de tudd, hogy angolra van szüksége ahhoz, hogy odaérjünk - dolgozni fogunk veled, hogy irányítsd életedet előre.

Hiszünk abban, hogy az irányítás útmutatásai az oktatás és a biztosítás révén. Segít megérteni az ideális munkát vagy karrier utat találó folyamatot, képesek lesznek saját készségeidet, hátteret és lelkesedést felhasználni a siker érdekében.

TÜKÖR

A tudás hatalom. Célunk, hogy egyedülálló és legfontosabb megfizethető megközelítést biztosítsunk a nyelvoktatásban.

Minden diák, aki az ajtón keresztül jár, különleges igényeket támaszt. A megkülönböztető "építőelem" megközelítés lehetővé teszi a tanulók számára, hogy testre szabják az oktatásukat, hogy megfeleljenek személyes tanulási útjuknak és elérjék személyes céljaikat.

Nincs a "one-size-fit-all" megközelítés a felnőttoktatásban, ezért keményen dolgoztunk annak érdekében, hogy olyan programokat hozzunk létre, amelyek lehetővé teszik mindenki számára, hogy a mi ajtónkban lehetőséget biztosítson arra, hogy megtanulhassuk a számukra érthető módon. A forgalmas menetrendű dolgozó szakemberek többet fognak élvezni egy rövid távú intenzív tanfolyamon, míg egy fiatal felnőtt, aki rugalmas menetrendvel rendelkezik, kihasználhatja a hosszú távú merülési program előnyeit.

Ugyanakkor azt is szeretnénk, hogy iskolánk biztonságos menedék legyen - a segélyezés és az oktatás központja mind a külföldi szomszédaink számára Bostonban, mind pedig a városba látogató ideiglenes hallgatók számára. A hallgatói szolgáltatásaink széleskörű kínálata Bostonban és a teljes hallgatói testületnek segítő kézből áll.

KÜLDETÉSÜNK

Küldetésünk az, hogy minőségi angol nyelvű oktatást, valamint az alapvető nyelvi készségeket és kulturális ismereteket biztosítsunk, amelyek segítenek a hallgatóknak tudományos, szakmai és személyes céljaik elérésében.

Adja meg a hallgatóknak a lehetőséget, hogy javítsák nyelvtudásukat, és támogassák az amerikai angol és a kultúra elismerését oktatási környezetben.

Fenntartani egy csapat oktatók és adminisztrátorok szentelt, hogy segítsen a diákok asszimilálni és integrálni kényelmesen az amerikai kultúra és a mindennapi életben.

Formális akadémiai oktatást és gyakorlati képzést kínál a mindennapi életben.

A személyre szabott figyelem felhívása a diákok számára egyedi Building Blocks megközelítéssel.

Olyan programok biztosítása, amelyek oktatási szempontból megbízhatóak, naprakészek, jó minőségűek és bizonyíthatóan hatékonyak.

Helyszínek

Boston

Address
20 Linden Street - 2nd Floor, Allston
MA 02134 Boston, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: