Jacksonville University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1934. október 1.: A William J. Porter Egyetem első összehívása az első baptista oktatási épület 3. emeleti előadótermében.

1935: A Porteri Egyetem hivatalosan Jacksonville Junior College-ra (JJC) vált. Az osztályok a Haddock Business University tantermeibe költöznek a Laura Street 517-re.

1936: Az iskola a Florida Színház épületének második emeletét foglalja el.

1944. április: A JJC a Kay Mansion-be költözik, a Riverside Avenue 704-en.

1950. október 2.: Az osztályok az arlingtoni egyetemen kezdődnek, az első állandó épületben (alapítók).

1961: létrehozza a Szépművészeti Főiskolát.

1981: Új nagyvállalkozások bevezetése: tánc, fotózás és kommunikáció.

2001: Felújításokat hajtanak végre a Tanács épületében és a Kinne Központban.

2004. július 1 .: Kerry Romesburg lett az egyetem tizenegyedik elnöke.

2007: Az ápolás kiterjed a családi és sürgősségi ápoló gyakorló al-specializációjára, először Floridában, az ország hatodik részén. Az Oak Hall, a legújabb modern nappali, nyitva áll a hallgatók számára.

A Jacksonville University küldetése az, hogy minden hallgatót felkészítsen az egész életen át tartó sikerre a tanulás, az elérés, a vezetés és a kiszolgálás terén.

Ezt a küldetést kicsi, átfogó, független egyetemi közösségként végzik el, élénk városi környezetben. Az egyetem etnikailag és földrajzilag változatos, túlnyomórészt egyetemi hallgatói testületet, valamint felnőtt hallgatókat választott egyetemi, mesterképzési, doktori és szakmai képesítési programokban.

A Jacksonville University tanuló közösség személyre szabott szolgáltatást, szoros hallgatói és oktatói interakciót, valamint oktatási és tantervi programok széles skáláját nyújtja. Tanulási tapasztalataink hangsúlyozzák az elkötelezett tanulást, a gondolkodás integrálását a cselekedetekkel, valamint a szakmai felkészülés és az erős szabad művészeti alapítvány kombinációját.

értékek

A Jacksonville University tanulási és élő közösségi értékei:

  • a hallgatók és a tanulási / élési tapasztalataik minősége a legfontosabb prioritás;
  • a karok és a hallgatók részvétele az oktatásban, a tanulásban és az ismeretek bővítése a kiválóság és az akadémiai szabadság környezetében;
  • szolgáltatás az egyetem, a közösség és a társadalom számára; és
  • őszinteség, integritás és kölcsönös tisztelet.

Jacksonville University egy nemzetközileg és nemzetközileg elismert egyetem, amely ismert aláírási programokról, meghívó és támogató campusról és hallgatói sikeréről.

A Jacksonville University a teljes tanulási környezet megteremtésére helyezi a hangsúlyt, ahol a hallgatók fejlődhetnek és megtapasztalhatják tudományos, társadalmi és személyes sikereiket. A hallgatók úgy érzik, hogy a Jacksonville University egyetemi otthona; olyan otthont, ahol biztonságban érzik magukat, biztonságban vannak, megbecsültek és részt vesznek. Ezen erőfeszítés alapját a teljes munkaidős egyetemi program képezi, amelyet kiválasztott szakmai és egyetemi programok egészítenek ki.

Helyszínek

Jacksonville

Address
University Boulevard North,2800
32211 Jacksonville, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket